perjantai 31. elokuuta 2018

Terassi tunnelmia



terassi

kukkia, kesä, vanhoista laudoista tehty pöytä, harmaantuneet laudat

musta terassi, pergola, kuormalavat, sisusta ulkona, ulkona, puutarhassa


Parempi myöhään kun ei koko kesänä, joten tässä teille tunnelmia terassilta, meidän kesämökiltä. Hyvin on musta väri pysynyt laudoissa, vaikka pelkäsin haalistuvan nopeasti kun terassi on auringossa koko päivän. Vaan onneksi jäi epäilyksi. Muutenhan tuo meidän terassin ja pergolan sisustus on rakentunut kaikesta ylijäämästä. Ruokapöydän minä olen nikkaroinut omin pikku kätösin, kun taas sohvapöydän Muru teki minulle yllätykseksi. Täällä saa kaikki olla vähän vinksin vonksin ja sikin sokin. Pääasia että tunnelma on katossa.

Vaikka vielä voi nauttia terassilla, haikeutta ja syksyn tuntua on ilmassa. Ystävät ovat lähteneet koteihinsa, rannat tyhjentyneet, eikä kaduillakaan ole vilskettä. Aikansa kutakin niinhän se menee, jonkun aikaa kestää taas totutellessa arkeen. Lopulta siihen niin ihanaan arkeen, missä on hyvä olla. Mutta ei luovuteta ihan vielä, poimin puusta omenan, otan kirjan käteeni ja pötkähdän pergolan petiin. Ehkäpä joku vielä poikkeaa kylässäkin.



- Minna -


2 kommenttia:

  1. Meillä on vielä aurinkotuolit terassilla,vaikka kyllä niille ei enää käyttöä ole ollut vähään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin voisi vielä aurinkoa ottaa, vaan jännä kun elokuun puoliväli tulee niin on jo olevinaan niin syksy. Kivaa viikonloppua <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!