tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tilannepäivitys


Pioni, kukkia, kesä, vaaleanpunainen pioni, vaaleanpunainen, kukka




Hups, ihan huomaamatta tuli kuukauden mittainen blogihiljaisuus. Aika vaan rientää, mihin se rientää sitä en oikein itsekään tiedä. Toki paljon kaikenlaista meneillään, tässä tämän hetken tärkeimmät:

  • 6 viikon dietti on takana, vaan kävipä niin, että dietistä tulikin elämäntapa. Treenit jatkuu noin 4-5 kertaa viikossa ja olo on mahtava. Kiloja on lähtenyt 4, senttejä sitäkin enemmän. Nyt olen tyytyväinen olooni, pieni loppukiri vielä ennen kesää ja sitten rannalle aurinkoa ottamaan.
  • Mukana kivassa projektissa mihin käyn läpi vanhoja kesäkuvia.  Sieltä joukosta löytyi tämä Pionin kuva, toivottavasti tänäkin vuonna saan ihailla sen runsasta kukintaa. 
  • Puutarhan puuhat aloitettu, ihan kohta saan sisustaa pergolan. Taidetaan mennä samoilla jutuilla kuin viimekin vuonna.
  • Olen onnellinen ihmisestä, joka tuo mukanaan kaikkea kivaa toki myös haasteita joista ottaa vaarin. Kuinka kaksi ihmistä voikaan opettaa toinen toistaan, vain olemalla oma itsensä. 
  • Talvi on ollut erittäin opettavainen monestakin syystä. Itsensä tutkiskelu on ollut todella mielenkiintoista ja antoisaa. Miksi olen juuri tällainen kuin olen, mikä todellisuudessa on sitä aitoa minua ja mikä opittua? Kaikkea oivaltamaa ei ole ollut helppoa hyväksyä, yritän kuitenkin olla rehellinen itselleni ja toimia sen oikean Minnan mukaan. Uusiin asioihin totuttelu vie voimia, kuitenkin kaikki kokemani on tarvittu jotta olen päässyt tähän pisteeseen.  Vanha kolkuttelee olkapäällä, olkoon siinä en anna sille valtaa ohjata minua. 
  • Odottelen kovasti työrintamalla uusien ovien aukeamista. Vielä en tarkalleen tiedä mitä se on, mutta uskon sen selviävän aivan tuota pikaa. Luottavaisin mielin kohti tulevaa.

Nautitaan kaikesta, mitä ympärillämme on!

- Minna -




2 kommenttia:

  1. Mukavaa kevatta ja kesan odotusta sinulle!
    Meilla Israelissa jo lamminta ja kesakukkia jo laitettu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!