tiistai 24. huhtikuuta 2018

Caribialaisia tunnelmiaKuvassa vasemmalta ystäväni Sari ja Teija 

Super mahtava viikonloppu takana. Sain olla mukana järjestämässä ystäväni aviomiehen synttäreitä, joiden teemana oli Caribia. Halusimme luoda pienillä yksinkertaisilla yksityiskohdilla tilaan tunnelmaa. Niinpä teimme tolpista palmuja, värikkäät kukat ja servetit koristelivat pöytiä. Trooppiset hedelmät asetelmissa toivat väriä ja raikkautta. Mielettömät tarjoilut, menevä musiikki ja ihanat ystävät ympärillä tekivät juhlasta täydellisen.

Ravintola Makasiini koristelun jälkeenja ennen koristeluaEnsimmäisestä kuvasta kiitos Mia Maukoselle. Tulen niin iloiseksi katsellessani tuota kuvaa meistä kolmesta. Ystäväni kirjoitti tuon kuvan jakaessaan kauniin runon, yhdyn sanoihin täysin. 

Ystävyys on kuin elämän vettä,
virkistävää, puhdistavaa,
peilin lailla heijastavaa.
Pois se huuhtoo turhat huolet,
näyttää meistä parhaat puolet Kiitos, että olette. Iso kiitos myös Mummille, joka virkkasi minulle mielettömän mekon juhlaan. Turbaanikin (vai oliko se päähän unohtunut pyyhe ;D) melkein pysyi menossa mukana, voi että kun oli hauskaa!!

Terkuin Minna 


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä huippukivalle idealle tuo synttäriteema! Aina on niin piristävää, kun yhdessä pääsee tekemään ja hoitamaan ystävyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli pukeutuneina Caribia aiheisesti ja jo se toi ihanan pirteän tunnelman. Liian harvoin tapaa vanhoja ystäviä, oli kyllä niin ihanaa pitkästä aikaan.

   Poista
 2. Huippuhauskat juhlat varmaankin:) Ja wau mitkä puitteet luotu pienillä yksinkertaisilla asioilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan super hauskat bileet, tilaan tuli tosiaan aika pienellä ihan eri tunnelma.

   Poista
 3. Ihana koristelu ja teema! Näytätte kauniilta, ystävyys on ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!