perjantai 27. huhtikuuta 2018

Mieli on jo ihan pihalla








Näin hieno kimppu oli alunperin

Sain viime viikonlopun vieraalta tuliaisena kauniin kukkakimpun, siitä onkin aikaa kun meillä on viimeksi ollut tuoreita kukkia. Kukista niin innostuin, että menin sitten hajottamaan sen kauniin kimpun. Nyt saan iloa ja väriä moneen huoneeseen, siinäpä se meidän viimeaikainen sisustelu sitten onkin. 

Ilmeisesti mielessä olen jo siirtynyt ulkotiloihin, odotan niin sitä hetkeä kun saan olla ihan pihalla ja pergolassa. Kukapa tietää ehkä jo tänä viikonloppuna, joten tule tule lämpö ja kauniit ilmat. Fyysisesti en ole vielä pihalla, mutta mieli on kyllä. Kaikki ei aina ole ruusuilla tanssimista, toki itsehän ajatuksiaan ohjaa ja määrittelee sen miten antaa niiden vaikuttaa. Ajatukset ja murheet voi pistää myös narikkaan, pihalle tai niistä on vain päästettävä irti. Niinpä koen, päästän irti ja osittain olen ihan pihalla ja moni asia on taas paljon positiivisempi ja aurinkoisempi. 



Onnellinen se, joka ei murehdi sitä, mitä häneltä puuttuu,
vaan riemuitsee siitä, mitä hänellä on.

- Demokritos -


Perjantai terkuin

- Minna -



2 kommenttia:

  1. Hei Minna! Teidän lattia näyttää edelleen tosi hyvältä, onko maali pysynyt hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maali on pysynyt tosi hyvin, itse olen siihen muutaman naarmun tehnyt. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen että rohkaistuin maalaamaan. Kivaa sunnuntaita

      Poista

Kiitos kommentistasi!