torstai 19. tammikuuta 2017

"Äiti sä mietit niin paljon"
Poikani totesi tänään "Äiti sä mietit niin paljon". Se taitaa kyllä olla ihan totta, en vain itse ole kiinnittänyt siihen aiemmin huomioita. 

Mielessäni on pyörinyt omat tottumukset, tavat sekä luonteen piirteeni. Olen ehkä kangistunut tapoihini ja ne eivät välttämättä ole kaikkien mieleen. Olen kuitenkin sitä mieltä, että minun elämä ja elän sitä omalla tavallani. Ymmärrän kyllä, että täytyy ottaa toisetkin huomioon ja tietysti niin teenkin. Mutta en vastoin omaa tahtoani.

Olen oppinut, että annan itselleni luvan olla juuri sellainen kuin olen. Ei kuitenkaan ole helppoa hyväksyä kaikkia esiin tulleita puolia. Ajoittain on myös vaikeaa hyväksyä omia tunteitaan. Haluaisin tuntea toisin, mutta en voi pakottaa itseäni. Tai voin, mutta se kuuluu entiseen elämääni. Kunpa vielä luottaisin vaistooni enemmän, miksi niin usein yritän taistella sitä vastaan. Toivo pistää yrittämään, vaikka sisimmässäni tiedän vastauksen. Tämän torstain tunnetiloja 


- Minna -

4 kommenttia:

 1. Sä vaan osaat niin hyvin pukea tunteesi sanoihin koska sain heti ajatuksesi kiinni. Kuuntele sydäntä ja ole se ihana sinä mikä olet ja elä sitä elämää mitä haluat itse. Puss <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuntuu että tekstikin on tökkinyt viime aikoina. Ehkä tästä kaikki palautuu taas normaaliksi.
   Pusuja ja haleja täältä <3

   Poista
 2. Ihania mietteitä <3. Mä taas oon kamppaillut tänään omien vammojen kanssa ja sellainen hirmumyrsky pään sisälläni! Pitkä on vielä matka.... onneksi suunta on kuitenkin oikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jokainen myrsky on taas askel eteenpäin, ilman niitä myrskyjä et kasvaisi. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan juurikin se matka <3<3 Tsemppiä sinne myrskyyn <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!