sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Taidetta

Olen pitkään haaveillut kotiini isoa erikoista taulua. Olen jopa ehdottanut meillä majailevalle nuorelle parille, että he olisivat sellaisen minulle taiteilleet. Vielä en ole onnistunut näitä lahjakkaita nuoria ylipuhumaan. Kuvassa oleva taulu puhuttelee minua hurjasti, ehkä värit vai mikä. Olen miettinyt miltä tuollainen taulu tuntuisi omalla seinällä. Mitäs tykkäätte taulusta?

Mukavaa sunnuntaita!

- Minna -


Kuva :art by CHANTAL LEGER

6 kommenttia:

 1. Huikea... isoissa tauluissa on sitä jotain!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on sitä jotain, ei tarvita kun asunto missä on korkeat huoneet :D

   Poista
 2. Iso taulu vaatii tilaa ympärilleen, mutta on kyllä todellinen katseenvangitsija oikein valitussa paikassa. Tämä esimerkkisi on ehkä hieman julistemainen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!