sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Haluan uuden kodin
Pääsin viikonloppuna käymään niin ihanassa ja inspiroivassa kodissa ja nyt oma koti ei tunnu niin yhtään miltään. Olen aivan pyörällä päästäni, taidan haluta uuden kodin. Tästä meidän kodista kun nyt ei millään saa 3,5 metriä korkeaa, eikä ikkunoitakaan voi syventää, jotta saisin ne makeet ikkunalaudat. Tämä päivä onkin mennyt veivatessa, mutta ei tästä mitään tule, SE tunnelma täältä kun vain puuttuu. Nyt ei todellakaan ole oikea aika vaihtaa asuntoa, mutta ensimmäistä kertaa sellainen ajatus pyörii päässäni. 

Mukavaa sunnuntaita!

- Minna -

6 kommenttia:

 1. Tuo on hankala "tauti" kun se iskee. Minuun se on iskenyt jo monen monituista kertaa, tai oikeastaan se on päällä koko ajankin. Ja ajattele, jotkut voivat asustella tyytyväisinä suunnilleen koko ikänsä samassa asunnossa. Ei tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla :D minulle iski ensimmäistä kertaa. Olen tässä ensimmäisessä omassa asunnossa asunut vuodesta 1998, joten pitkään olen viihtynyt. Nyt kyllä on niin vahvasti vaihto mielessä, että en tiedä miten tästä selvitään. Tämä olisi voinut iskeä vuoden päästä :D

   Poista
 2. Sun koti on kyllä niiiin kaunis! <3 Mini just valitsi tänään numerot ensi vkon lottoon! Josko...?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tykkään edelleen hurjasti kodistamme ja varsinkin kun kevät tulee niin pihasta, mutta nyt kyllä voisi myös uudet tuulet puhaltaa :D

   Poista
 3. Kiitos viikonloppuseurasta... oli aivan mahtavaa. Mä ymmärrän ihan täysin tuon pistoksen, oli se vaan niin ihana korkeine huoneineen, lautalattioineen ja isoine ikkunoineen - huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Ihan mahtavaa oli päästä mukaan kuvauskeikalle :D Ihanan asunnon seuraukset voivat jatkua vielä pitkään ja mihin lie johtaakaan. mutta niinhän se meni, että kaikella on tarkoitus.

   Poista

Kiitos kommentistasi!