perjantai 29. tammikuuta 2016

Lehdessä

Minna Lindfors Aina jaksan ihmetellä mitä kaikkea tämä blogi tuo tullessaan. Eräs toimittaja oli tässä taannoin minuun yhteydessä ja halusi käyttää muutamaa kuvaani lehtijutuissaan. Enpä oikein tainnut ymmärtää koko asiaa, kunnes eilen tuli postissa ensimmäinen lehti missä kuvaani oli käytetty, tuntupa jännältä. Nyt vasta alkoi jännittää, miltähän se seuraava juttu näyttää.

Oikein mukavaa perjantaita!

- Minna -

14 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele, onki kaunis kuva :).Mulla vähän vastaavalainen tilanne, mutta kerron sitten myöhemmin :). Onko muuten lattiamaali ollut ok? Eikö ollutkin niin, että olit laminaatin maalannut? Ite olen maalannut keittiön laminaatti tasot pyökin väristä vaalean harmaaksi ja olen ollut tosi tyytyväinen. Pientä naarmua on tullut, kun esim. Alessin hedelmäkulhoa on vedetty ja siinä terävät ns. metallitikut. Kivaa päivää sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hienoa, että sinullekin on osunut vastaavanlainen tilanne.
   Olen maalannut laminaattilattian ja on ollut tosi ok. Mitä nyt siirtelin huonekaluja ja kivi oli sohvan jalan alla, sitä ei ihan kestänyt. Paikkamaalasin naarmut joten sekin onnistui. Maali on pysynyt hyvin, yllättävän hyvin, maalauksesta tulee kohta 3 vuotta. Itsekkin olen maalannut keittiön laminaattitasot, mutta siinä käytin väärää maalia. Voin hyvin suositella laminaatin maalaamista. Kivaa päivää sinullekin <3

   Poista
 2. Ihania yllätyksiä tuo bloggaaminen tullessaan! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis kuva ja näkymä <3 Oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Eipä ihme jos sinun blogikuviasi lehdissä julkaistaankin. Ne ovat aina niin hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3, olen itse niihin niin kriittinen. Ihmettelen näitä mahdollisuuksia :D mutta niin onnellinen niistä.

   Poista
 5. Kaunis kuva onkin, en ihmettele yhtään yhteydenottoa! <3
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihania yhteydenottoja, niistä niin kiitollinen <3
   Oikein mukavaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!