tiistai 11. marraskuuta 2014

Selviän marraskuusta


Joka vuosi päätän, ensi vuonna marraskuussa lähden reissuun. Kunnes taas on marraskuun ja huomaan olevani lähtemättä mihinkään. Onneksi ystäväni antoi minulle hyvät neuvot selvitä tästä ankeasta kuukaudesta

Marraskuussa saa luvan kanssa olla tekemättä mitään, ei  tarvitse yrittääkään olla pirteä, huoletta saa vaipua hetkeksi synkkyyteen ja omiin olohin. Selviytymiskeinoina, mahdollisimman paljon sohvalla löhöilyä, venyneet verkkarit, eikä aina tarvitse edes pukea ja tukkakin saa olla sekaisin. Seuraksi tarvitsee vain hyvän kirjan, jonka maailmaan on paettava. Suosituksena mahdollisimman monta tuntia päivässä, jos rasittutu liikaa, ota päiväunet. Hyvät herkut, niitä on oltava käsien ulottuvilla koko ajan, eikä hätää ne verkkarit venyy entisestään. Aika ajoin on kuitenkin hyvä liikuttaa kroppaa raikkaassa syyssäässä. 

Olenkin pyrkinyt noudattanut tuota ystäväni ohjetta melko uskollisesti, mitä nyt työ ja huvi on välillä häirinnyt. Kohta onkin marraskuu selätetty, alkaa ihana joulukuu ja kaiken mässäilyn jälkeen yritän änkeä itseäni tiukkoihin farkkuihin ja juoksen pirteänä glögijuhlasta toiseen. 

- Minna -


Kuva viime viikon kroppani liikutus reissulta, Villa Orrmanin kirja-antikvariaatista, Hangossa.

18 kommenttia:

 1. Mäkin liikutun aina antikvariaatissa!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on jotain maagista, siellä liikuttuu niin kroppa, kuin mielikin ;)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen liike, tekisi mieli mennä penkomaan! On vaan liian kaukana. Viimeksi hullaannuin Espoon kierrätyksessä, siellä oli satoja kirjoja jopa ihan ilmaiseksi, arvaa vaan oliko iso pino mukana kotiin tullessa...
  Meillä alkaa ihan kohta mielenpiristysmatka, pari viikkoa +32C ja sitten saakin jo hehkuttaa täysillä Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana paikka, kannattaa tulla vaikka kauempaakin. On käsitöitä, uunituoretta pullaa, kirjoja ja kaikkia ihania pieniä esineitä. suosittelen.
   Onpa todella ihanan kuuloinen mielenpiristysmatka tiedossa, kyllä tuollaista kelpaa odotella. Mikä lämpö <3 Oikein hyvää matkaa!!

   Poista
 3. Tänä marraskuuna helppo noudattaa reseptiäsi - paitsi liikunnan ja ulkoilun osalta. Mutta torkut, lukeminen ja herkuttelu tuntuvat jalkapuolenakin onnistuvan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa respetissä tärkeintä onkin löhäily, torkkuminen ja herkuttelu, muut ovatkin sivuseikkoja.
   Toivotan kuitenkin pikaista paranemista <3

   Poista
 4. Marraskuu on kyllä paholaisen keksintö ja niin karmea kuukausi!!! Yritän noilla samantyyppisillä konsteilla selviytyä kuin sinäkin, ainakin herkuttelu onnistuu, toki sillä ei ole mitään tekemistä juuri marraskuun kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ystäväni neuvo helpotti, saa ihan luvan kanssa olla vaan, eikä tarvii edes yrittää olla pirteä ;)
   Tsemppiä sinne marraskuuhun, onneksi se on kohta ohi.

   Poista
 5. Hah, tää on kyllä tällaisena Marraskuuna helppo sääntö noudattaa, paitsi että joutuu kyllä aamuisin raahautuun töihin :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta aina kun on siihen mahdollisuus, voi tätä noudattaa :D

   Poista
 6. Marraskuu on ihan kohta selätetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kohta on selätetty :D joulukuu otetaan ilolla vastaan!

   Poista
 7. Mä olen yrittänyt toteuttaa tuota reissusuunnitelmaa, ja onnistunutkin parina viime marraskuuna. Kyllä tämä taas tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun olet onnistunut toteuttamaan ressut :) kunpa minäkin. Toisaalta joskus ihanaa vain olla tekemättä yhtään mitään :D

   Poista
 8. Hyvän ohjeen on ystäväsi antanut :)

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi sinulla, kävin täällä ekaa kertaa! Ja villasukat ovat must juttu myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, ihanaa että löysit tänne. Villasukat on parhaat, ne nytkin jalassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!