torstai 27. marraskuuta 2014

Maalaus pohdintaaMonessa blogissa on ryhdytty maalaamaan vanhoja lipastoja ja niiden lopputulosta suunnattomasti ihailen. Tämä meidän eteisessä oleva lipasto on ollut monta kertaa lähellä saada uuden värin. Lipasto on erittäin hyväkuntoinen, eikä todellakaan tarvitsisi maalikerrosta peittämään tuota upeaa pintaa. Mutta kuitenkin, taas kerran joudun itseäni hillitsemään, etten mene tuota vanhusta pilaamaan vai pilaisinko sittenkään?

Mukavaa torstaita!

- Minna -16 kommenttia:

 1. Älä ihmeessä maalaa, tuo ruskea on tosi hyvän sävyinen :) Ensimmäisenä tuli mieleen se kaunis talja josta hetki sit kirjoitit eli löytyy muutakin tätä sävyä teiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei olisi järkeä maalata, joskus vaan ajatus herää ja niin kauan hyvä kun pysyy sillä tasolla ;)
   Talja on tosiaan aivan samaa sävyä, kuin myös keittiön pöytä. Nyt täytyy keksiä muuta tekemistä, etten tee mitään mitä jälkeenpäin kadun :D

   Poista
 2. Hih, en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata! Kaappi on ihan mahtavan värinen ja jos arvelluttaa ja muita samoja sävyjä löytyy niin ehkäpä laittaisin maalipensselin vielä harkinta-ajalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tosiaan täytyy taas nukkua yön yli ja katsoa miltä huomenna tuntuu. Maalipensseliin on niin kiva tarttua, mutta ehkä kohde voisi olla joku muu kuin tuo lipasto ;D

   Poista
 3. Rehellisyyden nimissä vähän kauhistuttaa, kun ihmiset maalaavat näitä uusrenessanssilipastoja valkoisiksi ja tietenkin nopean lopputuloksen toivossa vielä vesiohenteisilla maaleilla ilman asianmukaisia pohjatöitä. Jos lipasto nyt johonkin väriin pitäisi maalata, niin musta on väreistä se, jota edellä mainitussa kertaustyylissä on myös käytetty. Mutta minusta lipasto on kaunis ihan tuollaisenaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja jos tuon maalaan en enää ikinä saa alkuperäistä pintaa takaisin, joten ehkä tosiaan hyvä vielä harkita :) Hätiköiden ei tule hyvää lopputulosta.

   Poista
 4. Tuo on kyllä kauniin värinen tuo ruskea! Omani oli hieman punertava, joten ei olisi sopinut mitenkään tänne meille! Olen siis tyytyväinen mattamustaan!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kaappia olen suunnattomasti ihaillut <3 Totta tuossa on kaunis ruskea väri ja olisihan se hulluutta mennä se maalaamaan, mutta aika ajoin ajatus tulee.

   Poista
 5. Älä pilaa ,mulla itse vanha koivu senkki jota olen ajattelut maalata ,mutta onex vaan jäänyt maalamatta,moni pilaa kyllä maalaamalla vanhaa kalustetta...Mutta makuasiahan se on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee löytää pensselille toinen kohde :D Toisinaan ihailen suunnattomasti tuota väri ja toisinaan iskee halu tehdä lipastolle jotain. Onneksi en heti ryhdy toimeen, kun ajatus tulee. Nukutun yön jälkeen se on yleensä poistunut mielestä :)

   Poista
 6. Hih, minulla on ollut samanmoisia maalaushaaveita! :) Pitäisi tosin ensin omistaa sellainen lipasto tai vitriini, jonka voisi maalata. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät itsellesi ihanan lipaston tai vitriinin, että pääset maalauspuuhiin. Täällä taisi pahin innostus maalauksesta mennä yön aikana ohi :) Oikein kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 7. Samat ajatukset ovat käyneet usein omassakin mielessäni, mutta onneksi en ole ryhtynyt hommiin. Vanha piironkini saa pysyä maalittomana. Siirsin sen juuri olohuoneeseen, jonne se ei valkoisena sopinutkaan. Älä maalaa sinäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida maalata minäkään, kun kerran on lipasto säilynyt noin hyvässä kunnossa pitkään, menisihän se ihan pilalle :D

   Poista
 8. Kaunishan se on, mutta hyvin ymmärrän intosi. Olen yhden lipaston maalannut mustaksi, melko mataksi ja siitä pidän kovasti. Vanha ruskea sohvapöytä ja iso kaappi saivat pintakäsittelyn mustalla petsillä ja mattalakalla -suosittelen! Ei peitä kuten maali ja hyvä he nki säilyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä innostuu jostakin ajatuksesta täysin. Onneksi olen oppinut hieman hellittämään ja odottelen pysyykö innostus. Mattamustaksi meinasin tuon maalata, mutta ajatus jäi tällä kertaa muhimaan. Tuo petsihän on tosiaan yksi vaihtoehto, kiitos siitä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!