sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sormet syyhyääHyväntuulisuus tuntuu jatkuvan tänäänkin ja energiaa olisi vaikka mihin. Kotona en ole aikoihin tehnyt mitään muutoksia, tänään on suuri vaara, että jotain tapahtuu. Pinteresti on kovassa selauksessa, jotain uuttaa nyt haluaisin, en vain tiedä mitä se olisi. Tälläisinä päivinä ei kyllä pitäisi aloittaa mitään, väkisin tekemällä kun ei  yleensä tule hyvää, mutta kun intoa olisi. Järkevintä olisi nyt siirtää sisustusinto ulos puutarhanhoitoon tai vaikka pitkään kävelylenkkiin. 

Energistä sunnuntaita!

- Minna -6 kommenttia:

 1. Täällä myös sormet syyhyää vähän joka suuntaan ja useamman kerran päivässä tulee käytyä pinterestiä selaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun syyhyää. Sain itseni pidettyä aisoissa ja vain suunnittelin. Katsotaan mitä tuleman pitää :) Mukavaa maanantaita!

   Poista
 2. Energiat on meidän huushollissa nollissa. Paitsi koirilla tietysti virtaa riittäisi aina. Tytär toipumassa karseasta flunssasta ja silmätulehduksesta, itselläni kurkkua kaivaa ja silmiä kirvelee ja olo on kuin ilmapallolla, josta on ilmat pihalla:( Ei olisi varaa sairastua. Onneksi jossain on energisiä ihmisiä:) Se Google+ juttu selvisi taas kuten yleensä, vahingossa osuin muutaman päivän kokeilujen jälkeen kohtaan, josta sain google+ kommentit poistettua! En tajua miten Bloggerissa jotkin asetukset on jotenkin kiven takana? No, kommentit hyvin, kaikki hyvin:) Reipasta sunnuntain jatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että energiat palaa pian teidänkin taloon. Hienoa, että sait asetukset muutetttua :)

   Poista
 3. Tämä kuva.... on jotain niin kaunista... <3

  Kaisa-Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa-Sofia <3, juuri tälläisiä hempeitä kuvia haluaisin osata ottaa enemmänkin. Harjoittelua harjoittelua tiedossa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!