tiistai 6. toukokuuta 2014

Kesäkukaksi musta petuniaTäytyyhän jo nyt kesäkukista alkaa haaveilemaan, vaikkei vielä parane ulos laittaa, aikainen tosin olen aina. Meidän ruukkuihin olen  ajatellut viime vuotista uutuutta mustaa petuniaa.  Se säilytti hyvin värinsä paahteisellakin paikalla ja onhan se aika upea ja erinlainen. Niin minun makuuni! Varastossa ovat talvehtineet valkoiset pelargoniat, rauhoittava laventeli on ihan ehdoton ja ilman Hangon yrttejä ei tule kesää. Siinä ne meidän tärkeimmät. Mites teidän kukat?

Tiistai terveisin

- Minna -

24 kommenttia:

 1. juurikin haaveilin tännään tuosta samaisesta kukasta ja ajattelin siitä postatakkin muttei aika riitä. Meille metsästän taas tuota, viimekesän tyyliin. Ihana on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana. Viime vuonna sai kukkaa tilattua Via Gardenista Hangosta, selvittelen onko se mahdollista tänäkin vuonna.

   Poista
 2. Pakko saada kans!! :) Viime vuonna jäin nuolemaan näppejäni, joten tänä vuonna oltava ajoissa liikkeellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että onnistut tänä vuonna, täältä Hangosta niitä sai tilattua minne tahansa, otan selvää onnistuuko tänäkin vuonna!

   Poista
 3. Joo, tuollainen meilläkin oli viime kesänä ja samanlaisen ajattelin myös tänäkin vuonna ostaa. :)

  VastaaPoista
 4. Sama! Siis haluan juurikin noita musta petunioita. Meillä oli niitä viime vuonna ja tykkäsin niiiiiiin paljon että en edes harkitse mitään muita tänäkään kesänä! Paitsi jos noita ei löydykään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä löytää, viime vuonna taisi olla ihan uutuus, joten ehkä tänä vuonna enemmän tarjolla. Meillekkään en muuta haaveilekkaan :)

   Poista
 5. Samat on suunnitelmat täälläkin.
  Viimevuonna oli mustaa ja tummaa violettia petuniaa. Juttelinkin puutarhurin kanssa, että milloin kannattaa niitä mennä hakemaan.
  Ja laventelit on jo hankittu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika samoilla linjoilla mennään :) Tummat kukat puhuttelevat täälläkin. Laventelin tuoksu on huumaava ja pysyy kaikki rauhallisina sen äärellä ;) Katselinkin blogistasi miten ihanan laventelin olit löytänyt <3

   Poista
 6. Voi, mä muistan tuon kaunokaisen viime-kesältä. IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pääset tänäkin vuonna ihastelemaan kaunokaisia :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tuo on viime vuotinen, toivottavasti tänäkin kesänä meille kotiutuu samanlainen komistus :)

   Poista
 8. Ihana. Juuri sinun näköinen :)

  VastaaPoista
 9. Mahtava mustana!!! En olekaan ennen törmännyt, jos törmään niin saatan jopa kotiin kiikuttaan, niin nätti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kesänä törmäsin ensimmäisen kerran ja vei sydämmeni mennessään. Nätti on ja hyvin säilytti värinsä, eikä sadekkaan haitannut. Suosittelen!

   Poista
 10. Uusi lukija ilmoittautuu, ihana blogilöytö! Mistä tuollaisia mustia petunioita saa? Onkohan meidän minikaupungissa.... Tervetuloa vastavierailulle http://www.maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Jossu lukijaksi, toivottavasti viihdyt seurassamme. Musta petunia oli viime kesän uutuus, ehkä tänä vuonna niitä näkee enemmänkin. Löysin nuo viime kesänä Hangosta, ilmeisesti niitä on ollut muuallakin myynnissä, toisin aika vähän. Tulen vierailulle!

   Poista
 11. Vau, musta petunia! En tiennytkään, että sellaisia on olemassa. Normaalisti olen valkoisten kukkien ystävä, mutta tänä vuonna terassille on eksynyt lilanvärisiä orvokkeja, ja jopa yksi pinkki tähtisilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin aika vau. Viime vuonna törmäsin ensimmäistä kertaa. Tykästyin kyllä täysin. Ihanaa saada väriä terassille, ehkä meillekin vähän mustan rinnalle :)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Niinpä, kunpa niitä löytäisi jostain täksikin kesäksi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!