maanantai 5. toukokuuta 2014

KärsivällisyyttäOlen oppinut kärsivällisyyttä, jaksan paljon maltillisemmin odotella asioita. Enään ei kaiken tarvitse tapahtua tässä ja nyt, heti heti. Kummasti helpottaa, kun ottaa rennosti ja luottaa siihen, että hiljaa hyvä tulee. Kaikella on aikansa, nyt, myöhemmin tai joskus tiettyjen asioiden ei ole tarkoituskaan tapahtua. Jos niin, tilalle tulee varmasti jotain muuta uutta, jotain vielä parempaa.


Otetaan rennosti!

- Minna -


16 kommenttia:

 1. Kärsivällisyys on kyllä asia, jota minun pitäisi opetella. Olen aina ollut vähän sellainen kaikkimullehetinyt- tyyppi. Ehkä ikä vähän tasoittanut tätä, ja toivottavasti vielä lisääkin.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen ollut juuri tuollainen kaikkihetinyt, mutta olen harjoitellut kovasti pois siitä. Ihan tietoisesti olen yrittänyt opetella kärsivällisyyttä ja ettei kaiken tarvitse tapahtua heti. On ollut ihana huomata, miten elämä kummasti helpottuu :)

   Poista
 2. Totta! Tuon kunitsekkin oppisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki siihen oppii, kun vain yrittää. Niin paljon levollisempi mieli tulee, kun luottaa siihen, että kaikki tapahtuu aikanaan :)

   Poista
 3. tykkää blogistas, mutta se on enää - ei enään :) hyvää kevättä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät ja kiitos kun oikaisit. Minulla näitä virheitä riittää ;) oikein mukavaa kevättä myös sinulle!

   Poista
 4. Minna, tuo matto on ihana! Muistatko mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on tilattu NetAnttilasta, Vallilan Persian matto, muistaakseni 79€. Niin tykkään siitä edelleenkin, ihanan ohut ja kevyt.

   Poista
 5. Viisaita sanoja! Kärsivällisyys on vaikeaa, mutta palkitsee levollisella mielellä. Ja kun haluaa vähemmän, saa loppujen lopuksi enemmän, henkisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Se on vaikeaa, mutta kun siihen oppii on se todella palkitsevaa ja rauhoittavaa. Juuri niin saa enemmän <3

   Poista
 6. Niin totta... täälläkin opetellaan.. pikkuhiljaa :). Mukavaa viikon jatketta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa opetellen, askel kerrallaan. Oikein ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 7. Loistavasti kiteytettyä asiaa! Hyvänä päivänä minä ajattelen juuri tismalleen noin, sitten niinä toisina päivinä hieman eri tavalla... Mutta suunta on kuitenkin onneksi pääsääntöisesti oikea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Eiköhän kaikille tule päiviä jolloin epäröi ja hetkeksi kadottaa suunnan. Jonain päivänä emme enään ajattele muulla tavalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!