sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mihin lokeroon??

 .

Pinterestistä taas löytyi
mitä ihanimpia ideoita.
Ihania lokeroita,
oi oi, mistä tuollaisen löytäisi.

 .

Vähän sellainen ole, ettei oikein tiedä
mihin lokeroon sitä kuuluu.
Työläksiäiset vietetty perjantaina,
kiitos ihanat työkaverit ja työnantaja.
Kaipa se minunkin lokeroni löytyy,
kun sen aika on.
Ensin voisin löytää tuollaisen 
säilytyslokeron!!!

Rentoa sunnuntaita,
minä siivoa sunnuntaina, 
ai ai pyhäpäivänä.

- Minna -


6 kommenttia:

 1. Makeet lokerokot, kelpaisi minullekin tuollaiset. Ehkä ylimmäisestä pidä vielä enemmän. Inspiroiva blogi sinulla ja lukijaksesi jäänkin samantien. Tervetuloa kurkkaamaan myös omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen on aivan ihana. Kiitos ja mukavaa jos inspiroidut. Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt täällä. Käynpä kurkkaamassa blogiasi :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat- ei muuta kuin vanhaa lipastoa mustaksi maalaamaan ja numerot kulmIin!!
  Läksiäiset? Onko suunta jos selvä, vai olenko huonosti lukenut blogiasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä sinä sen sanoit. Tosin ihanaa olisi löytää rautainen laatikosto. Tuunaamalla tosiaan :) Suunta on osittain selvä, mutta kaikki vielä hyvin auki, vielä vähän katsellaan mikä lopullinen suunta on, eiköhän se kohta ratkea ;) Jännittää mihin sitä joutuukaan.

   Poista
 3. Minäkin olen uteliaana seurannut seuraavaa siirtoasi, olet ollut siitä niin niin salaperäinen. Ihan hassu juttu, mutta minä olen jo muutaman kuukauden etsinyt vastaavan laista lokerikkoa/laatikostoa, mutta pienemmillä lokeroilla/laatikoilla. Ei ole vielä onnistanut. Tänään näin muutamia ihan pieniä Forma-messuilla, mutta ne oli pöydällä pidettäviä eli aivan liian pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen salaperäinen ;) Johtuu kyllä täysin vielä siitä, että kaikki on avointa ja olen kaikelle uudelle avoin. Sisustusjutut kiinnostaa, ehkä koulunpenkki kutsuu :). Ihania tosiaan nuo lokerikot, taitaa olla vaikea löytää, kerropa jos jostain onnistutu löytää. Täytyy kai tuunata :) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!