tiistai 25. huhtikuuta 2023

Uusi vaalea villamatto

 


Kaupallinen yhteistyö matto.fi

Muistan niin päivän, kun innostuin maalaamaan männyn värisen laminaattilattian valkoiseksi, tässä ohjeet. Maalaus muutti täysin koko asunnon ilmeen ja pitkään halusinkin olla ilman mattoja, halusin vain ihastella tuota vaaleaa lattiaa. Jossain vaiheessa innostus laantui ja aloin kaipaamaan lämmintä mattoa jalkojen alle. Montaa mattoa meillä ei vieläkään ole, joten kun matto.fi kysyi haluanko tehdä yhteistyötä vastaus oli että ehdottamasti kyllä. Meille saa tulla uusi matto, ruokahuoneeseen tarvitaan lämmikettä jalkojen alle ja pehmeyttä tilaan.

Matoksi valikoitui Sumack villamatto ja väriksi new ivory. Tässä matossa ihastuin tuohon kudokseen, se tuo kivasti rouheutta vaalean hieman kiiltävän lattian rinnalle. Nyt kelpaa istuskella pöydän ääressä töitä tehden tai ystävien kanssa rupatellen, ei tarvii tuplavillasukkia jalkoja lämmittämään, matto hoitaa nyt lämmityksen. Vähän tuo vaaleus aristaa, mutta villamattoa kuitenkin suositellaan ruokapöydän alle. Tästä matto.fi:n postaukseen ja ohjeisiin maton valintaan ruokapöydän alle.

Matto on valmistettu käsin ja on kestävä ja laadukas. Villamatto on myös helppohoitoinen ja kestävä. Villa hylkii likaa ja sopii hyvin myös elänperheisiin. Jokainen näistä matoista on uniikki ja taitavien käsityöläisten kutoma. 

Villmaton hoitokin on yksinkertaista: Kevyt imurointi ja tuuletus, tuoreiden tahrojen poisto kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla. Vesipesu 30 astetta.  

Niin kuin yleensä, meidän kotiin uudet asiat tulee vähän niin kuin vahingossa. Nyt tämä matto ja jokunen kuukausi sitten tuli lipasto. Tuo turkoosi lipasto on Murun kodista mihin se ei nyt mahtunut. Täytyy kyllä toivoa ettei se mahdu seuraavaankaan kotiin, sillä olen ihan super ihastunut siihen. Minä kun tykkään rouheasta ja rosoisesta ja sitä tuon lipaston pinta on. Väri on herkullinen, tosin täällä täysin uusi, mutta tykkää tykkään ja kovasti tykkäänkin.

Kiitos, Matto.fi yhteistyöstä, käykää kurkkaamassa upeaa mattovalikoimaa

Keväisin terkuin

- Minna -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!