tiistai 18. joulukuuta 2018

Mites ne jouluvalmistelut?

Mites teillä siellä, joko jouluvalmistelut on valmiina? Täällä sohvalla löhöillessäni ajattelin että ihanaa kun ei ole stressistä tietoakaan. Hommat hallussa, tai ainakin niin kuvittelen. Eilen leivoin leipää, tänään aamulla pyöräytin pätkisfudgen, jospa huomenna tekisin jälkiruoan valmiiksi pakkaseen, kyllä ne kaikki siitä hiljalleen. Toivoisin saavani vähän kuvattua meidän joulutunnelmaa, mutta en nyt ota siitäkään stressiä, vaan jaan teille By Lassenin kauniin kuvan jouluisesta asetelmasta. Muutaman päivän vielä kun töitä ahertaa, niin pääsee joululomalle. Luntakin maassa, joten juuri nyt kaikin puolin hyvä joulumieli. Nautitaan, ilman stressiä 

- Minna -
6 kommenttia:

 1. Ihanasti ajateltu ei stressiä kun se ei mitään auta kuitenkaan. Vielä itse olen ottanut rennosti, mut olen sunnuntaihin asti töissä. Ehkä vähän kuitenkin..Rentoa joulunaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressi ei todellakaan auta, toivottavasti voit ottaa rennosti koko joulun <3 Rentoa joulunaikaa myös sinulle <3

   Poista
 2. Lähden äitini luo viettämään joulua ja ei sitten tipan tippaa stressiä. Normaalin viikkosiivouksen olen tehnyt, tänään leivon kuivakakkuja myyntiin, ehkä samalla äidilleni yhden. Lahjoja en ole edes kaikkia vielä miettinyt, mutta äsken löytyi kyläkaupasta kaksi lasten toivomaa asiaa ja ne hoitui ohimennen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa super hyvältä, oikein ihanaa stressitöntä joulua sinulle <3

   Poista
 3. Lumi tekee kyllä heti jouluisemman tunnelman, täälläkin sataa pakkaslunta parhaillaan.
  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, aivan ihanaa kun täälläkin maa valkoinen. Ihanaa joulu myös sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!