torstai 27. joulukuuta 2018

Meidän joulutunnelmiajoulu, joululhajat, paketointi, kattaus, ruususervetti,

kattaus, joulupöytä, joulukattaus, punainen lasipallo, lasipallo. joulukuusi


Taas se joulu tuli ja meni, kaikin puolin menikin mukavasti. Tais hetkellisesti (siis ihan pieneksi hetkeksi) stressikin iskeä. Vaikka olin jo kirjoittaa tänne ettei stressistä tietoakaan, tokaisi Eddi että joko olet unohtanut aattoaamun, kun kattaus oli tekemättä ja pyörit ympyrää keittiössä. 

Kattauksen kukat kun jäi jostakin kumman syystä ostamatta, niin jotain oli aattoaamuna keksittävä. Onneksi meillä pihalla kasvaa mänty niin siitä sain koristetta joulupöytään. Muru taiteili hienot ruusut kangasserveteistä ja niiden seuraksi erilaisia kynttilöitä ja siinä se sitten olikin. 

Mukavaa yhdessäoloa siitä oli meidän joulu tehty, tietysti hyvän ruoan ja täyden masun kera. Onpa vaan ihanaa palata arkeen ja terveelliseen ruokavalioon. Herkuttelu on kyllä mukavaa, sitä en voi kieltää, mutta en muistanutkaan miten kamala olo sokerista tulee. Puhumuttakaan pusseista silmien alla, mitkä taas suolainen ruoka saa aikaan. Taidan kuitenkin vielä napata yhden suklaan...

Kiitos kaikille mukana olleille 
ihanasta yhdessäolosta ja leppoisasta seurasta. 


- Minna -
4 kommenttia:

 1. Männyn oksat ovatkin melkein jouluisemmat ja tyylikkäämmät kuin kukka-asetelmat. Epäterveellisesti on syöty täälläkin. Onneksi suklaat loppuivat tänään eikä jouluruoistakaan juuri mitään ole enää jäljellä.
  Mukavaa vuoden loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmainen ja hyvä vaihtoehto todellakin, taitaa jäädä meille joka jouluiseksi. Meillä täällä vielä suklaata vaikka kuinka, täytynee piillottaa :D Oikein mukavaa loppu vuotta sinnekin <3

   Poista
 2. Kauniin tunnelmallisen Joulun sait kuitenkin luotua <3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!