keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Unelmien koti myynnissä Turussa
Hu hei ja vau, melkein laitan asuntoni myyntiin ja muutan Turkuun. Sillä viime viikolla pääsin käymään tässä ihastuttavassa asunnossa, minkä ystäväni muotoilija Jutta Karihtala on suunnittelut ja remontoinut. 

Minulla on kohta 20 vuotta jyllännyt ajatus, etten ikinä muuta tästä kodista. Ja jos muutan, niin ehdottomasti kuvittelin muuttavani Helsinkiin vanhaan kivitaloon, missä korkeat huoneet ja syvät ikkunalaudat. Vaan eipä jyllää enää, niin unohtui kriteerit ja ajatukset kun tämä asunto vei sydämmeni. 

Tykkään täysillä jopa tummasta lattiasta, mitä en ikinä olisi kuvitellut sanovani, väliovet ja 50 -luvun tunnelma, ihan täydellistä. Nyt on kyllä ajatukset menny vinksin vonkin. Sillä suloinen kompakti keittiö, isoine ikkunoineen houkuttelee minua niin paljon, etten millään tahdo päästä ajatuksesta eroon. Ja sitten vielä se, että kaikki palvelut ja riennot aivan pienen kävelymatkan päässä. Joku saa tästä ihanan unelmien täyttymyksen, ehkä se en ole tällä kertaa minä, mutta tämä asunto kyllä muutti monta asiaa ja ajatusta minussa. 

lisätietoja kohteesta löydät Bo:n sivuilta, mistä myös kuvat on lainattu. 
2 kommenttia:

 1. Ihana koti ja ihan Turun keskustassa.
  Tuossa myynti-ilmoituksessa vaan pikkasen häiritsi se kun samasta tilasta otettu ihan älyttömän suuri määrä kuvia, jotka olisivat voineet olla toistensa kopioita.
  Mutta, juu, voisin kyllä tuolla minäkin asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaajakin on tainnut innostua kuvatessa :D Ihana ihana on tuo koti <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!