perjantai 5. lokakuuta 2018

Mites noin muuten?


hortensia, kukka, kukkia, valkoinen kukka, jalohortensia, puutarhaKiitos, hyvinhän täällä. Viikko vierähtänyt ja kohta taas viikonloppu. Tästä viikosta jää mieleen pergolan purkaus ja pesukoneen pyöriminen.  Sillä äärettömän monta koneellista verhoja ja tyynyjä olen viikon aikana pessyt. Luulenpa etten ensi vuonna voi toistaa hokemaani lausetta, "pergolaan ei osteta mitään", sillä verhot ovat nyt niin hauraat että juuri ja juuri pysyivät kasassa pyykkinarulla. 

Hortensian kukkasen, pihan ainokaisen pelastin eilen pakkaselta. Taidan antaa liian vähän rakkautta ja substraalia, kun kukat loistavat poissaolollaan yhdeksässä hortensiapuskassa. Harmittaa, sillä hortensian kukka on yksi kauneimmista ja ihan lempparini. Muistan ajan kun puskat olivat täynnä toinen toistaan upeamman sävyisiä kukkia. Onneksi on edes tämä yksi, toivotaan että kukkii sisällä vielä pitkään, sillä tästä ainokaisesta suunnattomasti iloitsen.

Tässä keittiön pöydän ääressä istuessani ja aamukahvia juodessani, totean että oikeastaan juuri nyt on hyvä olla. Mitä nyt kovan kuntosalitreenin jälkeen kävely on kankeaa, ( tai etten sanoisi hitaasti eteenpäin vaappumista) tietää ainakin tehneensä tehokkaan treenin. Eilen kaiken kukkuraksi keksin mennä joogaan pitkän paussin jälkeen. Kroppa kipeänä, koita siinä sitten venytellä. Ei ollut notkeaa kohtaa tämän naisen kropassa niin missään, Kanki Kaikkonenkin olisi näyttänyt vetreältä rinnallani. No, siitä selvittiin ja kroppa kiittää varmasti jälkikäteen.

Toki viikkoon mahtuu monenlaista muutakin, toimenpide ja tutkimus lääkärissä, tulevaisuuden suunnittelua ja päätösten odottelua. Vaikka moni asia on edelleen epäselvä, en keskity nyt niihin, ne selviävät suuntaan tai toiseen omalla ajallaan. Hurja innostus kolkuttaa olkapäätä, en uskalla innostua, maltan vielä hetken ja hillitsen itseni. Olkoon arki, arjen touhut ja ilot nyt se mihin keskityn.  Paitsi nyt viikonloppuna keskityn juhlaan, sillä lauantaina olisi tiedossa oktoberfest ja kohta menen kokeilemaan Dirndeliä, jännää.  Tiedossa olisi hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja olutta ( ai niin enhän mä juo olutta).


Mukavaa viikonloppua!

- Minna -
Vielä ehdit osallistua arvontaan / 
kaupallinen yhteistyö SodaStreamin kanssa, klik klik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!