maanantai 15. lokakuuta 2018

Ainakin on riittävästi


oregano, asetelmia, oreganon kukkia




Tänään oli tarkoitus saada piha talvikuntoon. Innokkaasti aloitinkin, kunnes leikkasin oreganon oksia ja kiikutin ne sisälle kuivumaan. Tilapäisesti taulun koukkuun ne ripustin, vaan siitäpä sitten sekosin. Oksat, Murun tekemät taulut, rautatuoli, en tiedä miksi, mutta minun silmääni se hiveli. Kaivoin kameran esiin ja niinpä minulla on yli 100 kuvaa oreganosta. Joten saanko esitellä oreganoa meidän keittiössä.



oregano

oregano




Enpä tiedä mitä tähän pitäisi sanoa, ehkä minusta kuitenkin tulee "kukka" bloggaaja. Moni varmaan tunnistaa tuntee, kun joku näyttää omaan silmään niin nätiltä ja tunnelman haluaa ikuistaa kuvaan. Vaan sepä ei niin helppoa olekaan, ainakaan minulle, tiedän harjoittelua harjoittelua....



oregano, keittiössä, yrtit kuivumassa


Olkoon mielessäsi aina jotakin, 
mitä haluat oppia,
paikka minne haluat mennä,
jotakin mitä teet mielelläsi,
joku jonka haluat tavata.

      - Helen Exley -



 Meillä on ainakin riittävästi oreganoa ja kuvia siitä.
Mukavaa maanantaita!

- Minna -



























2 kommenttia:

  1. Kyllä, tiedän tunteen :). Kauniita kuvia sait, joten fiilis välittyy kyllä. Komea oreganokimppu sinulla onkin. Itse en ole onnistunut ihan noin isoksi sitä kasvattamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3, itse olisin halunnut kuvien tunnelman olevan hieman erilainen, mutta sitä en onnistunut tekemään. No, täällä harjoitellaan.

      Minulla oregano leviää pihalla ympäriinsä, joten sitä riittää vaikka muille jakaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!