sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Olohuoneen muutos


Huhu mikä projekti, mutta nyt monen huti lyönnin ja varmasti yli sadan naulanreiän jälkeen voin todeta että kyllä kannatti ryhtyä toimeen. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun sain mahdollisuuden valita julisteita BGA Nordic:n valikoimasta blogiyhteistyön merkeissä. Meille kotiutui 4 uutta julistetta: taskukello, koska Muru rakastaa niitä. Mikki Hiiri,  seinälle jotain hauskaa. Maisema rauhoittamaan ja skootteri on haave. Kun julisteet olivat paikoillaan, kokonaisuus kaipasi jotain ja niinpä revin jokaisen raamin alas ja ryhdyin tuumasta toimeen.Kaivoin kaappien kätköistä kaikki mahdolliset raamit mitä suinkin löysin. Onneksi meiltä löytyy taiteilija omasta takaa, jolla on kivoja piirustuksia ja sarjakuvia huone täynnä. Yhden taulun asettelin paikoilleen ja siitä lähdin kokoamaan seinää. Halusin yhdistää julisteet meille tärkeisiin teoksiin ja näin sain kollaasiin kivaa vaihtelua. 

Etsin kuumeisesti kaapeista pyöreää tai soikeaa muotoa, jolla olisin saanut rikottua rytmin. Löytyihän sellainenkin, mutta vasta kun kaikki taulut olivat paikoillaan. Voipi olla, että joudun sen johonkin kohtaan lisäämään vielä myöhemmin. Yhtä maalattua teosta kaipaan myös tuohon kokoelmaan. Tämä seinä varmasti elää meidän mukana.


Ja kun ihailin saavutustani, tuli eteeni artikkeli ettei ole yhtään trendikästä koota taulukollaasia seinälle. Nyt pitäisi olla yksittäisiä näyttäviä tauluja. No, enpä kaipaa olla trendikäs, minun silmään olohuone näyttää uudistuneelta ja kivalta. Tältä seinä näytti ennen.


- Minna -
ps. kokonaisuudesta kuvia tulee ihan kohta
6 kommenttia:

 1. Hah, älä kuuntele kenenkään juttuja ei-trendikkyydestä :D

  Tuli kuule hieno seinä, eikä ole yhtään helppoa tuollaisen kasaaminen. Aikaisempaan kotiin tein sellaisen ja minusta tuntuu, ettei satakaan naulanreikää riittänyt siihen.

  Mikki-taulu on aivan yliveto <3 Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuuntele :D trendeistä viis jos omaan silmään on nätti. Kiitos, kova oli sovitteleminen, mutta itsekin olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Juu ei ole yhtään taulua alle kolmen naulanreiän ;D ja millilleen pitäisi olla oikeessa paikassa :D

   Mikki on ihana, siitä tulee niin hyvälle tuulelle. Pus <3

   Poista
 2. Samaa mieltä, ihan tosi upea kokonaisuus! Tahtoo heti lisää kuvia!

  Minusta kodeissa mielenkiintoisinta on aina itse kokonaisuus ja tunnelma, mutta sen lisäksi myös se, mitä tauluja tms. seiniltä löytyy ja mitä kirjoja hyllystä - en taida olla kovin trendikäs minäkään :D

  Iloista ja onnentäyteistä vuodenalkua sinulle, Minna!


  terkuin,Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kovasti tykkään minäkin. Yritän huomenna saada kuvattua lisää, tänään ehti pimeys tulla.

   Juuri niin, persoonallisuus esiin mahdollisimman paljon. Nyt tykkään juurikin tuosta sekoituksesta kaikkea :D Onneksi ei tarvii olla trendikäs.

   Kiitos <3 samoin sinulle Tuulia!

   Poista
 3. On kiva kollaasi. Välillä on ihan hyvä vaihtaa kuvia, minäkin laitoin meidän printtejä eri huoneeseen, kun niihin välillä kyllästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllä vaihtelu virkistää ja totta juliste saattaa saada aivan uuden elämän toisessa tilassa. Minultakin jäi ylimääräisiä, katsotaan mihin ne njoutuu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!