keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kun mieli on maassa

Täällä ollaan, viime viikot ovat vaan olleet sellaista tunteiden vuoristorataa, etten ole oikein perässä pysynyt. Huoli ja huonot uutiset ovat vieneet mielen maahan. Olen yrittänyt löytää iloisia asioita kotiini mieltä piristämään ja niinpä meille päätyi Mikki Hiiri seinälle. Onhan tuo Mikki niin iloinen ja hauska, ettei voi olla surullinen sitä katsoessa. Vielä kun löytäisin kirkkaan keltaisen valaisimen olohuoneeseen aurinkoa tuomaan.

Pitäkää peukkuja, että ensi viikon uutiset ovat hyviä!

- Minna -

12 kommenttia:

 1. Hei Minna,

  Kiitos tästä postauksesta. Mieli maassa on raskas kulkea. Ihana, että jaksat ilahduttaa itseäsi ja meitä lukijoita pienillä kauniilla asioilla. Itselle elämä on viimeisen parin vuoden aikana tarjoillut niitä kaikkein ei-toivotuimpia lahjojaan. Hetki kerrallaan - kun päiväkin tuntuu liian pitkältä - tässä taaperretaan. Sinun blogisi, kauniit kuvat ja ajatukset, on yksi lohduttaja murheiden keskellä.

  Kaikkea hyvää toivottaen, Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna kommentistasta, se kannusti minua hurjasti. Viime aikoina kun usko omaan tekemiseen on ollut täysin kadoksissa. Ihanaa kuulla, että pystyn näin lohduttamaan. Toivotaan että päiväsi pian täyttyvät mukavilla asioilla ja ei-toivotut asiat väistyvät <3 Uskon, että kaikella on tarkoitus, vaikkei sitä ehkä juuri nyt ymmärrä, mutta jonain päivänä <3

   Poista
 2. tuttu tunne, tsemppi ja voimahalaus ja peukut on pystyssä <3

  -Anitta  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anitta <3 jännittyneenä täällä odotellaan tuloksia. Tsemppiä myös sinne <3

   Poista
 3. Tsemppiä sinne 💞💞

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 kyllä se tästä kun saa selvyyden asioihin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!