keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kaikki hyvin


olohuone, Desenio, talja, kuormalavat, kuormalava, sohvaryhmä, asetelmia, taulukollaasi, valkoinen lattia, Multi Candel Pin, Iittala, iso sohva


Jokunen viikko sitten mieli oli pahasti maassa. Syy siihen oli, että keuhkokuumeeni lopputarkastuksessa näkyi keuhkokuvassa jotain ylimääräistä ja niinpä jouduin jatkotutkimuksiin. Viikko sitten maanantaina sain lääkäriltä ihanan puhelinsoiton, hänen sanat "ei syytä epäillä syöpää" soi edelleen korvissani. Sen jälkeen tuli kova itku ja helpotus, tajusin kuinka peloissani olinkaan edelliset viikot ollut. Kaikki ne ajatukset mitä mieleen tuli viikkojen aikana, vaikka kuinka yritin ajatella positiivisesti. Takki on ollut todella tyhjä, mutta pikkuhiljaa kaikki taas normalisoituu. Nyt olen kiitollinen, olen terve. Kiitollinen olen myös ihmisistä jotka välittävät.

No, onhan täällä myös vähän väsäilty, pergola on purettu ja siellä olleet harmaat tyynyt siirtyivät talvisäilytykseen olohuoneeseen. Ilmassa leijuu selvästi muutoksen tuulia, joten jotain kivaa voisi olohuoneeseen nyt keksiä. Uusia tauluja kaivattaisiin ja vinkkejä otetaan vastaan.

Ihanaa ihanaa viikkoa!

- Minna -

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että kaikki on nyt hyvin <3 <3 <3 Nyt keräilet voimia ja otat iisisti hetken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Kyllä se tästä lähtee ja vauhdilla varmaan lähteekin :D

   Poista
 2. Voi Minna, ihanaa kuulla, että kaikki hyvin! ❤ Mä niin tiiän tuon pelon... Onneksi se on nyt ohi ja uudet tuulet puhaltaa. Anti mennä, korkealle lennä ❤ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hyvin <3 Kaikenlaista sitä ehtii muutamassa viikossa miettimään, kun pelko on niskan päällä. Onneksi tämä epidoodi on tosiaan ohi. Nyt katse eteenpäin ja todellakin jotain uutta pitäisi löytää ja löytyyhän se <3

   Poista
 3. Ihan mahtava uutinen ❤️ Nyt keräät voimia ja teet kaikkea mistä tulee hyvä mieli. Pus täältäkin 😘

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!