torstai 11. toukokuuta 2017

Onnistunut tupakkalakkostumppaa tähän, onnistu lopettamaan tupakointi, tupakkalakko, onnistu lopettamaan tupakointi, olohuone talja, sohvaryhmä, kuntoilu, terveys, elämäni ilojaTai ei lakko vaan olen onnistunut lopettamaan tupakoinnin. Kyllä kohta 3 kuukautta olen ollut sauhuttelematta ja jopa yllättävän helposti. Tästä kaikesta saan kiittää blogiystävää joka viime kesänä vinkkasi kirjasta, Stumppaa tähän. Syksyllä jo aloitin kirjan lukemisen, mutta jätin kesken. Kunnes tammikuussa taas tartuin sen kansiin ja niin vedin viimeiset sauhut helmikuussa. Tupakan tilalle piti keksiä jotain, niinpä nyt kuntoilen sauhuttelun sijaan. Nyt kovasti odotan kirkasta kuulasta ihoa, jostain nääs luin että kestää 3 kuukautta kun ihon väri palautuu. Luin myös, että naisille tulee keskimäärin 4,5 kiloa lisää kun lopettaa tupakoinnin, se vähän pelotti. No, en tiedä ihon väristä, kilot olen onnistunut välttämään, kiitos kuntoilun. Voin vain todeta, että mahtava on olo. Kirjaa suosittelen lämpimästi.

Tsemppiä kaikille lopettaneille ja lopettamista harkitseville! 
Kyllä se onnistuu!!!

- Minna -10 kommenttia:

 1. Ihan mahtava päätös! Onnea ja tsemppiä jatkoonkin <3
  Ite lopetin 7 vuotta sitten lääkkeen avulla ja en oo elämässäni ollu mistään niin onnellinen kuin tästä vapaudesta ilman tupakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään olen miettinyt ja onneksi nyt sain toteutettua. Toivotaan, että on pysyvää. Ei ole yhtä sauhua eikä yhtä tupakkaa :D Oi upeaa olet jo pitkään ollut polttamatta, kyllä uskomaton miten tupakka on vienyt aikaa.

   Poista
 2. Vau, hienoa! Onnistuu kaikilta, kunhan motivaatio on kohdillaan. Itse motivoiduin kun tytär alkoi polttaa; sanoin että lopetan jos hänkin lopettaa. Lopetin äitienpäivänä kohta 4 vuotta sitten - lahjana tyttärelle, jotta olisi äitiä minusta vielä pidemmäksi aikaa.
  Elämäni parhaimpia päätöksiä! Kiloja tuli mutta paljon muuta iloa tilalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin uskon kanssa, tosin se motivaatio tarvitaan ja tuo kirja on kyllä todella hyvä. Tulkoon kiloja, niin paljon paremmin voi ilman tupakkaa :D

   Poista
 3. Onnea hienosta päätöksestä ja onnistumisesta, tiedän, että helppoa ei ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 juu kyllä silloin tällöin tekisi niin mieli vetää sauhut, mutta tiedän jos yhdenkin otan ei paluuta ole. Ei ole helppoa, kesä ja terassit, skumppa ja.... hyvä olo ;D

   Poista
 4. Todella hieno juttu ja saavutus! Toivon onnellista ja savutonta loppuelämää – hyvä päätös, hatunnoston arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vielä on kesä edessä ja se jos mikä on koettelumksien paikka, mutta kyllä siitä selviä.

   Poista
 5. Paljon onnea!
  -Janne - Allen Carr's Easyway

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!