sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

TsemppaustaHankoVoi että miten ihana sunnuntai! Toivottavasti tekin olette pääseet nauttimaan upeasta säästä. Minä tein tänään kolmen tunnin happihyppelyn kauniissa keväisessä Hangossa. Pitkin poikin kiertelin kaartelin ja välillä penkillä päivää paistattelin. Ei ollut kiire mihinkään, vaikka tarkoitus oli kuntoilla oikein kunnolla. Joka vuotinen "kesäksi kuntoon" -kampanja on taas alkanut. Tänä vuonna ihan oikeasti, ei vain ajatuksen tasolla. Joten jos ensi viikolla näette minun laiskottelemassa penkillä, potkikaa pepulle ja ajakaa liikkeelle. Kädessäni ei saa myöskään sauhuta mikään, olen lopettanut tupakoinnin. Uusi tilanne vaatii tsemppausta, mutta tästä selvitään valtavalla tahdon voimalla. 

Kivaa sunnuntai-iltaa!

- Minna -6 kommenttia:

 1. <3! Minä ollut maailman parhaissa 50v bileissä eilen ja oikeasti harmitti tänään kun maannut sängynpohjalla koko päivän ;) Onneksi huomenna vielä vapaata! Tää niin on huomenna kokopäivän ulkona, auringossa. Waude, sauhuttomalle. Iso peukku sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mukavien juhlien jälkeen voi hyvin loikoilla yhden päivän :D Kauniisti tuo aurinko paistaa tänäänkin.
   Juu waude ja tuntuu hyvältä, välillä vähän vaikeampaa. En kyl nyt anna periksi.

   Poista
 2. Eiii! Ihan sairaan mahtavaa. Hyvä Minna <3 Luitko kirjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kiitos kuuluu sinulle. Kiitos kirjavinkistä, ilman sitä en olisi tässä tilanteessa <3

   Poista
 3. Wau, tsemppiä savuttomuuteen! Ja kevään kuntoprojektiinkin tottakai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä tarvitaan <3 Kuntoprojekti on toden teolla käynnissä, punttista, ruokavalio ja muutakin liikuntaa. Kohta saa kesä tulla :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!