maanantai 20. maaliskuuta 2017

Eri näkökulmasta


Olohuone vähän eri kulmasta, niin kauniisti varjot ja valot leikkivät tänään lattialla. Vähän eri näkökulmasta olen elämääni katsonut noin muutenkin. Viime aikoina olen napannut itseni kiinni useammankin kerran toimimasta aivan tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Ja tiedättekö että kylläpä on ollut kivaa. En ole yhtään miettinyt mitä mistäkin seuraa, olen vain toiminut kun ajatus on tullut. Ja onpa nuo ajatukset tuoneetkin minulle mukavia hetkiä. Olen päästänyt irti, eihän sitä mitään saa jos ei uskalla. Mitä sitten voin menettää, en yhtään mitään. Asiat ja tilanteet ovat tullakseen sellaisina kuin ne tulee. Aina toki ei voi voittaa, mutta ehkä taas ensi kerralla onnistaa. Johtaako tilanteet johonkin, sitä on aivan turha miettiä tai murehtia. Nauttia pitää, kun on kivaa! 

Rohkeana uuteen viikkoon!

- Minna -


2 kommenttia:

  1. Upeaa Minna, rohkeasti vaan, askel kerrallaan ja jos kompastu nouset ylös ja entistä vahvempana eteenpäin. Rohkeutta ja ihanaa vikkoa sinulle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt oon päässyt vauhtii, eikä mikään jarruta :D Ihanaa viikkoa myös sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!