tiistai 7. helmikuuta 2017

8 roskasäkkiä myöhemmin
Kestän tiettyyn pisteeseen asti sotkua, mutta kun siihen kyllästyn alkaa raivaus. Sitä on täällä nyt tehty reilu viikko, kaikki mahdollinen vapaa-aika. 8 roskasäkillistä roskia, 2 säkkillistä vaatteita kirpputorille, 10 maalipurkkia kaatopaikalle...lista on loputon. Eikä raivaukselle näy loppua. Niin sanottu pukeutumishuoneeni on ollut todellinen rojun keräys paikka, vaan eipä ole enää. Tyhjennyksen jälkeen tilaa tuli yllättävän paljon, joten laitoin sinne työpisteen. Nyt saan kaikkien ihanien tavaroiden keskellä työskennellä ihan rauhassa. Huonetta en uskalla vielä enempää vilauttaa (ja tämäkin kuva ihan karmea), kun vaaterivit eivät perfektionistin mielestä vielä ole täysin suorassa. Huone pitäisi myös maalata, mutta se projekti siirtyköön kevääseen. Nyt koen suunnatonta nautintoa, kun avaan minkä tahansa kaapin oven niin siellä on siistiä, jopa tyhjää. Ja mikä parasta, imuri mahtuu siivouskaappiin. Ah kuinka täällä meillä on nyt tilaa hengittää!! Ai niin siivosin mä sähköpostinkin, järjestelin kaikki tiedostot ja kuvatkin. 

Tiistai terkuin

- Minna -

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan mahtavalta! <3 Olisipa täällä puhtia samanlaiseen rutistukseen, minullekin sopisi tuollainen nopea tempaus, eikä niinkään vuosiin venyvä tyhjennys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mistä tämä energia tulee. Aloin syömään Clorellaa ehkä se tuonut energiaa. Vaiko jo kevättä rinnassa ;D

   Poista
 2. Sä oot ollu ihan super tehokas, mulla täällä samanlainen projekti ollut käynnissä jo tammikuun alusta ja loppua ei näkyvissä :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon ollu, vielä muutama paikka käymättä läpi sitten on koko koti kokenut tyhjennyksen. Onko nyt jotain siivous energiaa liikkeellä, jos sielläkin käynnissä ;D

   Poista
 3. Ah, kuulostaakin ihanalta <3 Sit lisää kuvia kehiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu niin ihanalta. Juu laitan lisää kuvia, kun pinot on tarpeeksi suoria ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!