torstai 28. huhtikuuta 2016

Itkeä vai nauraa?
Viime aikoina on kyllä enemmän itkettänyt kuin naurattanut. Opiskelu on täydessä vauhdissa ja se työharjoittelun ohella vie nyt kaiken aikani. Olen kysynyt monen monta kertaa, mihin oikein olen itseni laittanut. Onko tämä nyt kuitenkaan se oikea tie? Kuvittelin kaiken sujuvan kuin vettä vaan, vaan eipäs suju. Epätoivo meinaa ottaa minusta vallan. Yritän todella kovasti uskoa, että kyllä kaikki vielä jonain päivänä sujuu. Itse olen tieni valinnut ja tiesin etten valinnut helpointa tietä. Asetin itselleni ison haasteen ja nyt olen sen haasteen kanssa ihan helisemässä. No, jos tästä nyt jotain hyvää koittaisi löytää, niin eipähän tule vappuna päänsärkyä. Minä nääs opettelen koko vapun koodausta ja toivon/odotan aha -elämyksen tuloa.


Kaikesta huolimatta, kivaa torstai-iltaa!

- Minna -

10 kommenttia:

 1. Hei nainen, laita silmät kiinni ja vedä syvään henkeä. Mieti, että miehän nyt rauhotan itseni ja tehen homman kerrallaan pois. Ja jos nyt ei jotain jaksa, niin katson sitä huomenna uudestaan. Harvoin mikään kuitenkaan kaatuu päälle, vaikka deadline olisikin jo mennyt...universumissa pientä, eikös ?

  Halitsempit <3 Kaikki järjestyy !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta <3 Jo helpotti kun sai vähän vuodattaa ;D Kyllä se tästä, epätoivo meinaa vaan ajoittaan ottaa vallan. Kaikki järjestyy <3

   Poista
 2. Hymyä huuleen vaan Minna ja tsemppihalaus täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyl se tästä. Välillä pitää vähän vuodattaa :D

   Poista
 3. Voimahalit täältä... töitä on tehty täälläkin tänään, kun kaikki muut ovat riekkuneet vappuhatuissaan pitkin kylänraitteja :)

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän sun tuntemukset oikein hyvin. Itse aloin opiskella sairaanhoitajaksi kun meillä oli 5 lasta ja kuudes synty ennen kuin valmistuin. Musta tuntu silloin just samalta ku susta nyt. Mutta mä oon selvinnyt ja niin selviät sinäkin. Tsemppiä.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan, tiiä vaikka voittaisit.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, kyllä tästä selviää <3

   Minäpä poikkean Aurinkokujalla, mukavaa aurinkoista viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!