sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Vinksin vonksi

...ja heikun keikun. Ei vaisinkaan, tosi lepposissa fiilikissä on viikonloppua vietetty. Juuri sen mukaan olen mennyt mikä kulloinkin on tuntunut hyvältä ja paljon olenkin ehtinyt. Ihan parasta, kun ei ole tarvinnut kiirehtiä mihinkään, eikä ole pakko ollut tehdä mitään. Tänään ystäväni kanssa lähdimme pyöräilemään aurinkoon ja metsästä poimin mustikanvarpuja. Pikku kuuset huusivat minua, mutta vielä saavat hetken odottaa. Voi miten mahtava fiilisi oli istahtaa sohvalle takkatulen ääreen, pienen viiman ja 8 asteiseen mereen pulahtamisen jälkeen. Nyt on akut ladattu täyteen, hymyssä suin ja hyvillä mielin kohti uutta viikkoa. Voisi kai sanoa, että juuri nyt elämä hymyilee.

Lepposaa sunnuntai-iltaa!

- Minna -


6 kommenttia:

 1. Ihana kun hymyilee <3 Kiireettömät saa-tehdä-mitä-huvittaa-päivät ovat ihan parasta!

  Toivotan oikein mukavaa tulevaa viikkoakin, virtuaalihali Lapista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällähetkellä hymyilee <3 ihan parhaita päiviä, aivan ihanaa kun ei ole mitään ohjelmaa. Näistä harvoista hetkistä täytyy täysillä nauttia.

   Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle, haleja suomen etelästä <3

   Poista
 2. Kuullostaa hyvältä viikonlopulta :). Tuo mereen pulahtaminen olis kyllä jäänyt meikäläiseltä tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu on ollut todella rento ja mukava <3 Mereen pulahtaminen on kyllä niin virkistävää ja piristävää, on kuin saisi hurjan piristysruiskeen kun sinne pulahtaa. Tunne on kuin huume, siihen jää koukkuun.

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla! Törmäsin tähän bloglovinin suosituksissa ja oli vaikeuksia keksiä mitä kaikkia juttujasi avaisin luettavaksi kun jokaisessa oli niin mehukkaat kuvat. :) Sinulla on juuri sellainen sisustustyyli josta pidän, joten tulikin sitten "ahmittua" monta postaustasi. Sait siis uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kiva kun löysit tänne ja jäit lukijaksi. Toivottavasti viihdyt seurassamme <3 Taidanpa tulla teilläkin käymään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!