perjantai 20. marraskuuta 2015

Monta naarmua myöhemmin


sisustusNiin todellakin, nyt on meidän olohuoneen maalattu laminaattilattia naarmuja täynnä. Yksi pimeä ilta innostuin taas uudelleen olohuonetta veivaamaan. Musiikin pauhatessa ja aivan fiiliksissä enpä tullut huomanneeksi, että yhden sohvanjalan alla oli pieni kivi. Iloisesti sinne tänne siirtelin, mutta aamulla ei sitten ollutkaan näky kovin kiva. Jäljistä päätellen olen sohvia veivannut joka ikisessä olohuoneen kolkassa ja loppujen lopuksi sohvat ovat oikeastaan samoilla paikoilla kuin ennenkin. Ainoastaan käsinojallinen sohva muutti ikkunan eteen.  No, taas kerran totean, että tekevälle sattuu. Onneksi maalilla tästäkin selvitään, joten taitaapa olla meillä edessä lattian maalaus.

Oikein pirteää perjantaita!

- Minna -

6 kommenttia:

 1. Auts :(, ikävä kivi! Vaikka kuten itsekin toteat, niin tekevälle sattuu. Jos ei koskaan tee mitään niin ei sitten satukkaan... Kivaa viikonloppua nyt kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts tosiaan, mutta juu tekevälle sattuu, eikä tämä nyt niin vaarallista ole. Maali peittää taas naarmut.
   Kiitos, oikein kivaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Voi ei, olen samanlainen innostuja. Viimeksi vetelin isäni upouudessa asunnossa pitkin parkettia paria hyllyä, ja ihan kamalat naarmut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kyllä on sinullekin sattunu :D niin minkäs sille innostukselleen mahtaa. Joskus toivoisin kyllä itseltäni vähän enemmän tarkkaivaisuutta.

   Poista
 3. Onneksi naarmut ovat vain elämisen jälkiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!