tiistai 16. kesäkuuta 2015

Unelmien asunto




Kuinka monta kertaa olenkaan miettinyt minkälainen on unelmieni asunto. Pelkistettyä, kuitenkin kodikasta, ehdottomasti korkeat huoneet ja tietenkin mieletön näköala merelle. Juuri sellaiseen unelmieni asuntoon pääsin tutustumaan viime viikolla. 









Niin upeita ratkaisuja, mielettömät materiaalit ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Niin ihailtavaa minkälaisella antaumuksella ja intohimolla rakentaja pariskunta paneutuu jokaiseen asuntoon. 





Vaivun hetkeksi haaveilmaan... miltä tuntuisi asua  tälläisessä asunnossa. Herätä meren säikehdintään, istua ruokapöydässä katsellen horisonttia tai makoilla sohvalla meren mylviessä... 




...mielettömän isolla parvekkeella ottaisin aurinkoa ja alakerran lasitetulla verannalla järjestäisin rapujuhlat.... onneksi haaveilu on sallittua.




  Asunto on myytävänä, joku onnellinen voi ostaa tämän unelmieni asunnon omakseen. Valitettavasti se en ole minä.



- Minna -

Myöhemmin vielä lisää kuvia kauniista pihasta ja toisesta upeasta asunnosta samassa pihapiirissä.



16 kommenttia:

  1. Wautsi! Aivan upea asunto!! Mäkin käyn välillä mielikuvitusmatkoilla toisten asunnoissa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asunto on ihan mieletön <3 Mielikuvitusmatkoja on kiva tehdä :D

      Poista
  2. Wau! Aika mieletön paikka!!! Ei vain taida ihan perus maijan ja matin budjettiin mahtua :) Onneksi haaveilu on ilmaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mieletön <3<3 Ei ihan mahdu matti meikäläisen budjettiin, täytyy toivoa lottovoittoa. Niin, onneksi haaveilu on ilmaista ja ihanaa päästä ihastelemaan näin upeita asuntoja.

      Poista
  3. Ihana on ja ihanat on näkymät ikkunasta.
    Mekin olimme sunnuntaina asuntonäytössä. Kyseessä oli upouusi kerrostaloasunto merinäköalalla! vieläkin huokailen sen ihanuutta, mutta hinta on se pikku este siihen ettemme voi sitä ostaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mielettömät näkymät joka kohdasta asuntoa. Itse toimin 16 vuotta kiinteistönvälittäjänä ja niin usein kuulin tuon, ettei meillä ole tähän mahdollisuutta, mutta kuinka usein kävikään, asiat vaan jollain tapaa järjestyi, kun niihin oikein uskoi. Joten eihän sitä koskaan tiedä :D

      Poista
  4. Siis niin kerrassaan hieno, pitää käydä hieman kurkkimassa lähemmin millainen koti on kyseessä. Haaveilu on juurikin ihan parasta. Ei tarvitse tyytyä yhteen vaan saa haaveilla mistä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin upes asunto, kuin myös kaikki saman rakentajan. Kelpaisi asustaa :D Haaveilu on parasta ja uskon että kun oikein uskoo haaveet joskus toteutuu ;D

      Poista
  5. No on kyllä mieletön ♥ Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vei minut mennessään ja varmasti monen muunkin. Oikein ihanaa juhannusta myös sinulle <3

      Poista
  6. Aivan ihana, upea, täydellinen! Voisin muuttaa samantien! Eikun lottoamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voisin minäkin, ihan mieletön kokonaisuus <3
      Lotto on jo vetämässä, peukut ja varpaat pystyssä ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!