tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tukholma uusin silmin


Vistsweden
 Monta kertaa olen Tukholmassa vierraillut, niin on tullut tutuiksi keskustan liikkeet, kuin myös Junibacken ja muut mukavat paikat. Vaan tälläpä kertaa pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen Tukholmaan.  Kaksi aurinkoista päivää sain vierailla upeissa sisustusliikkeissä, näyttelyissä, tutustuin designereihin, kävelin pitkin kauniita katuja ja ruokailla mahtavissa ravintoloissa.  Kaunis kesäinen Tukholma hurmasti minut täysin. 


Visitsweden


Niin paljon kerrottavaa, mutta aloitan matkakertomukseni hotellistamme,  Story Hotel Riddargatanista. Upea vanha rakennus, hyvä sijainti ja minun mieleisiä persoonallisia sisustusratkaisuja. Aamiainen värikkäällä terassilla, aloitti päivän täydellisesti.
Huone oli tilava, persoonallinen, sänky täydellinen ja kun koko päivän oli ihastellut Tukholmaa sisustajan silmin, ei tarvittu montaa sekunttia, kun sänky tyrmäsi minut täysin.

Kiitos, VisitSweden / VisitStockholm upeasti järjestetystä matkasta ja Johanna, Hullaannu ja hurmaannuEveliina, Sinnetänne /  Home in helTarja, Tarja´s Snowland ja Joonas, Visit Sweden mukavasta seurasta. 


- Minna -


Kaupallinen yhteistyö: Visit Sweden ja VisitStockholm6 kommenttia:

 1. Upea sisustus tuossa hotellissa! Minäpä en ole koskaan yöpynyt Tukholmassa, kun olen aina käynyt joko päiväseltään tai yöpynyt kaverin luona. Tälle kesälle tai tulevalle syksylle on luvassa Tukholman reissu, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli hotelli, voin lämpimästi suositella. Melkeinpä aina käy vain päiväseltään, mutta ehkä tästä innostun tekemään toisenlaisia Tukholman reissuja.

   Poista
 2. Kiitos Minna ihanasta reissuseurasta <3, oli kyllä niin kivaa.
  Täällä kypsyttelen postauksia minäkin, jospa lähipäivinä tulisi jotain kunnollista ilmoille asti :)!
  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Niin oli, vieläkin ihan pyörällä päästä kaikesta kokemasta.
   Postauksia kyllä aiheesta riittää vähäksi aikaan, mielenkiinnolla odottelen postaustasi :D
   Oikein mukavaa viikko myös sinulle.

   Poista
 3. Upeita kuvia Minna. Varmaan ollut ikimuistoinen reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin mahtava reissu, todellakin näin Tukholman uudesta vinkkelistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!