perjantai 22. toukokuuta 2015

Virkattua kesään

Olen onnekas, koska minulla on äiti, joka on todella taitava käsistään. Jokunen aika sitten haaveilin virkatuista asuista, täällä. Sen jälkeen onkin äitini virkkuukoukku käynyt kuumana ja nyt on valmiina kahdet shortsit (tai itse asiassa kolmet, yhdet vähän liian isot), toppi, pitkä hame ja laukku. Nyt odotan todella kuumeisesti, että pääsisin jo kaikkia ihanuuksia käyttämään. 

Aurinkoista perjantaita!

- Minna -

20 kommenttia:

 1. oi oi oi, miekin tahon ;). Mun lempparishortsit on pari vuotta sitten ostetut virkatut shortsit :). Oon harmitettu kun en ostanut kuin mustat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ennen ole ollut virkattuja shorteja ja nyt niiiin iloinen niistä. Valkoiset ja beiget on nyt valmiina, oi mustatkin olisi kivat. Nyt näkee kyllä kaupoissa aika paljon virkattuja juttuja, ehkä löydät uudet :D

   Poista
 2. Mun mummoni on todella kätevä virkkaamaan (proteesi toisessa kädessä). Hän on virkannut minulle kassin, ja kun olin nuori sain vaikka virkatun paidan. Tuolla sun ekassa virkkauspostauksessa ollut hame ois ihana, sopivan boheemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi miten nuo Mummit on ihania :D Siitä hameesta olemme ottaneet hieman mallia minun hameeseen. Laitan tänne kuvia, kunhan saadaan vuori kuntoon. Boheemikesää odotellessa!

   Poista
  2. siitä tulee varmasti todella upea!

   Poista
  3. Laitan postausta hameesta, kun on ihan valmis :D

   Poista
 3. Ihania juttuja olet saanut. Olen tosi iloinen kun virkatut asut ovat taas nousseet muotiin ja virkkaus kaikenkaikkiaan on paljon esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen ja tosi onnellinen niistä kaikista. Hienoa kun käsityötaidot ovat esillä, pitäisi itsekin opetella, mutta kun tuo äiti on niin kätevä :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on, todella taitava <3 Niin iloinen jokaisesta ihanuudesta mitä hän on tehnyt :D

   Poista
 5. Näyttää tosi kauniilta :). Ihana mamma. Munkin äiti oli tosi näppärä käsistään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat taitavat mamat <3 kunpa taito olisi siirtynyt perintönä :D

   Poista
 6. Mä niin voin kuvitella nuo sinun päälläsi :) Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin odotan, että kelit lämpenisi ja hepeneet saisin päälleni pistää. Eilen pääsin jo kassia käyttämään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!