torstai 21. toukokuuta 2015

Terveiset pergolasta

Nyt on saatu pergolan katto korjattua, lumi oli viime talvena tehnyt kepposet. Peräti 10 euroa maksoi korjaus, kun keksin heittää katon päälle muovin. Toivottavasti kestää tämän kesän, ensi kesänä sitten kattoremonttiin. Tuo 10 € onkin ainoa kustannus mitä sinne olen  kolmen viime vuoden aikana satsannut. 

Kaikki pergolassa on todellakin meiltä löydettyä tai sitten ilmaiseksi saatua. Samalla periaatteella yritetään mennän tämäkin vuosi. Nyt sohvaa koristava kangas on Ikeasta vuodelta yks ja kaksi, niin kauan sitten hakittu, etten millään jaksa muistaa milloin. Kynttelikkö taas on häälahja ja eronneenakin olen ollut jo 13 vuotta, joten vanha sekin. Tyynypula meinaa kyllä nyt iskeä, kun kesän aikana tuppaavat hajoamaan. Niihin taitaa olla kohta pakko  satsata, jotta sohvalla olisi mahdollisimman mukava istua. 

Iloisin torstai terkuin

- Minna -


7 kommenttia:

 1. Voi että. Toivottavasti toimii hyvin! Aivan ihana sinun pergola ja niin kotoisan oloinen <3 Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta ehkä parisataa niittiä pitää muovin paikoillaan :D Toivottavasti pääset pian kanssani sinne istumaan <3

   Poista
 2. LEPPOISAAHAN TUOLLA ON LOIKOILLA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oikein leppoisaa, ihan paras paikka meidän pihalla :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on ja tänä vuonna näyttää ihan uudenlaiselta, kunhan saan kaikki paikoilleen :D

   Poista
 4. Kiva, että saitte katon korjattua noin pienellä vaivalla, ainakin toistaiseksi. Meilläkin tämän talven äkkinäinen lumi jätti jälkensa vanhaan kattoomme täällä Kempeleessä. Varmaankin jonkun näköinen kattoremontti on edessä. Mukavaa myös, että olette käyttäneet pergolassa paljon kierrätysmateriaaleja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!