keskiviikko 13. elokuuta 2014

Keittiöpuuhat


Kesäflunssan kourissa aloitin keittiön raivaamisen, ei ehkä paras mahdollinen ajankohta, mutta tulipahan tehtyä. Karsin kovalla kädellä, niin lähti suksi välitilasta, purkit ja purnukat, jätin vain kaiken tarpeellisen. Siivouksen jälkeen innostuin vielä kokkaamaan herkkuja Murulle. Itseasiassa aion herkutella ja hemmotella häntä täysillä kaikki päivät mitkä vielä on kotona. 

Laitanpa nyt kerrankin kuvan keittiöstä myös tänne blogiin. Kuva on otettu eteisen oviaukosta katsottuna ja tästä kuvakulmasta keittiö näyttää jopa ihan siedettävältä. Onneksi innostuin viime talvena maalaamaan laminaattitasot mustiksi, ainakin värimaailma on minulle mieluinen.

Kivaa keskiviikkoa!

- Minna -


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, jostain kumman syystä en ole koskaan ollut kovin ihastunut keittiöömme, siksi varmasti ei täälläkään kuvia siitä. Ehkä mieli muuttuu vielä 15 vuoden jälkeen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joskus vähän uusia kuvakulmia, tuppaan jämähtämään niihin samoihin :D Kiitos Pia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Keittiömme on todella valoisa, ikkunat etelään ja meillähän täällä aina paistaa aurinko ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, itse en ole koskaan päässyt symbioosiin keittiömme kanssa, ehkä harmonia sielläkin vielä löytyy ;)

   Poista
 5. Sä oot ahkera :) Kaunis tuo sinun keittiösi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken olin ahkera ja sitten täysin väsähdin, ei kunto ihan kohillaan vielä. Kiitos Frida, tiedät kuinka aina itse mollaan tuota keittiötä. Ehkä jonain päivänä minäkin tykkään ;)

   Poista
 6. Aivan ihana keittiö <3 ja kyllä teillä on niin kaunista !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sydämmeni ei syki keittiölleni, yritys on kyllä kova. Jospa vielä jonain päivänä voisin sanoa, että siitä tykkään :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!