perjantai 22. elokuuta 2014

Kasvun paikka

Jokunen vuosi sitten karsin kotoa kaikki viherkasvit. Enpä tiedä syytä, mutta niin vain kävi. Liekö nyt ajatus syksystä ja luonnon lakastumisesta aiheuttanut sen, että kaipaan sisälle vihreää. Tämä rahapuu on ainoa viherkasvi mitä meiltä löytyy. Huomasin myös ihailevani kuvia missä peikonlehtiä, ehkä sellainen voisi löytyä syksyllä meiltäkin. Niin ja taisipa vihreä olla kasvun väri ja sehän on edessä, niin minulle kuin Murullekin. Nyt viikonlopun viettoon, vielä reilun viikon saan nauttia Murun seurasta, jokaisesta hetkestä otan kaiken irti. Ensi viikko on takuulla haikea.

Mukavaa perjantaita!

- Minna -


4 kommenttia:

 1. Minä tykkään kovasti viherkasveista, mutta tuppaan tappamaan kaikki. Joten meillä on sellainen viha/rakkaussuhde - minä heitän menemään, isäntä kantaa uusia onnettomia sisälle;)
  Nauti täysillä tulevasta viikosta Murusi kanssa - meillä tyttären muuttopäivä on huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana isäntä ;) Vähän samoin käy minun kasveille, mutta onneksi nykyään on helppohoitoisia kasveja, mitä en minäkään onnistu tappamaan. Nautin, niin suuri muutos on edessä, etten taida vieläkään oikein ymmärtää. Tsemppiä teille huomiselle muuttopäivälle <3

   Poista
 2. Minulla oli myös kausi, että poistin kaikki viherkasvit, mutta nyt ne alkaa taas tulla takaisin :) Ihanaa viikonloppua ja nauti yhteisestä viikostanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se oli joku trendi, ettei viherkasveja kotona ;) Uskon myös, että meille tulee jokunen lisää. Kiitos, kyllä nautitaan, vaan taitaapa Muru viettää paljon aikaa kavereiden kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!