keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Päivän paras tieto

Tänään hymyilyttää, sain tiedon että yksi lempi artisteistani Pentti Hietanen esiintyy tänään Hangossa. Oi oi tiedossa on mahtavaa tulkintaa ja minussa paljon kylmiäväreitä. Hänen laulamanaan, kappaleella Minun tieni on aivan erityinen merkitys elämässäni. Tuskinpa tänään kyyneleiltäkään vältytään, nykyään tuo kappale tuo tosin onnen kyyneleitä. Nyt meillä soi Pentti täysillä ja virittäydyn tunnelmaan. Voi tätä ilon määrää, miten maltan odottaa iltaan!

Päivän asuna Quin mekko, Calvin Kleinin sandaalit ja Villa Himasta ostettu kesähattu. Olenkin kesäisin hattujen suurkuluttaja.

Mahtavaa keskiviikkoa!

- Minna -

8 kommenttia:

 1. Pentti Hietanen on minunkin suursuosikkejani! Olisipa ihana päästä taas kuulemaan häntä. Kerran olen ollut hänen konsertissaan. Monipuolista musiikkia klassisesta rockiin! Mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monipuolisuus, karisma ja mahtava ääni <3 Hän esiintyy tänään ravintolassa ja pääsen kuuntelemaan häntä ihan metrin päähän. Lavan reunaan varmaan asetun ja siitä minua ei sitten pois saakkaan ;)
   Toivottavasti sinäkin pääset pian häntä katsomaan. Kiitos, odotan niin hurjasti iltaa!!

   Poista
 2. Olen yhden kerran ollut Pentti Hietasen konsertissa ja oli kyllä todella mahtava kokemus. Vielä eturivissä istuin :) Ihanaa konserttia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mahtavaa karismaa ja mikä ääni. Kiitos, tänään pääsen seuraamaan metrin päähän :)

   Poista
 3. Toivottavasti oli mukavaa <3 Ja kyllä olet niin kaunis :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mukavaa oli ja pääsin Pentin kainaloon hetkeksi. Jalat tärisi koko esityksen ajan niin etten pystynyt edes tanssimaan :):) Kiitos kiitos tuolla kohteliasiuudella uskon taas enemmän itseeni <3

   Poista
 4. WAU mikä nainen, ihana mekko ja hattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, itsekkin niin ihastuin tuohon mekkoon, siitä tulee takuulla ihan lemppari.

   Poista

Kiitos kommentistasi!