maanantai 28. heinäkuuta 2014

Päivä varjossa

Tänään valitsin varjon auringon sijaan. Työskentelyä koneella pergolan suojassa, pyykinpesua, kotitöitä, Murun kanssa seurustelua ja välillä päiväunet keinussa. Huomenna taas suuntaan kohti rantaa.  Toivon niin että levät ovat kaikonneet ja pääsisi taas virkistäytymään mereen. Nyt takaisin keinuun ja hyvän kirjan pariin. Kyllä kesällä kelpaa!

Mukavaa uutta viikkoa!

- Minna -

Osallistu arvontaan, täällä tai täällä10 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa päiväohjelmasi! Aika samanlaista loma-aikaa olen minäkin tänään viettänyt, paitsi meillä on alkanut saunan "ehostus", joten sen merkeissä on osa päivästä kulunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sauna ehostus kuullostaa myös oikein mukavalta puuhalta :) Nautitaan <3

   Poista
 2. Kesällä kelpaa! Ihanan rentoa puuhastelua, eikä kiirettä minnekään :)

  VastaaPoista
 3. Voi sinua onnekasta, minä suuntaan tänäänkin illaksi töihin, jossa huhkitaan lähes 30 asteessa (juu, meillä ei oikein ilmastointi toimi töissä) :) Ja aina jaksan ihailla tuota kynttelikköä, itselläkin tuollainen etsinnässä terassin kattoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onnekas, kun saan työskennellä aika ajoin kotoa käsin. Toivottavasti iltasi sujuu mukavissa merkeissä, kuumuudesta huolimatta. Tuo kynttelikkö on todella vanha ja oli ihan ruostunut, kunnes tajusin sen spraymaalata mustalla. Mukava sen valossa iltaa istua, toivottavasti löydät sinäkin :)

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta <3 <3 Tiedän, että osaat nauttia joka hetkestä <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!