perjantai 13. syyskuuta 2013

Keittiön laminaattitason maalaus



 Asun 1998 valmistuneessa 
rivitaloasunnossa ja 
kaikki on keittiössä 
niiin 90-lukua.
Muutoksen tuulia siellä kaivattiin!


Uutta modernia ilmettä,
keittiöön.
Aloitan muutoksen laminaattitason maalauksella.
Kaapista löytyneellä,
matta mustalla maalilla.
Tosin taitaa tulla reissu maalikauppaan,
ostamaan ehkä käytännöllisempää maalia.
Nyt on kupu ja taso rosoinen, 
hei sitähän 
kotiini kaipasin
Suurin osa rosoisuutta tuli 
minun hutiloinnista ja 
maalarinteipin huonosta asettelusta.
Nyt on vähän putsattavaa...




Tyytyväinen olen tasojen väriin,
tosin ei näillä kaapeilla keittiöstä
saa modernia millään,
mutta paljon paljon parempi näin.




Kehtaanko näitä ennen kuvia laittaakaan?
Ehkä tämä 90-luku on kohta taas muotia,
eikä kaappeja tarviikaan vaihtaa.




Tänä aamuna oli 
hymy herkässä
onhan ilme hurjasti raikastunut entisestä.
Välitilaan voisi jotain kehitellä.
Ilolla otan vastaan ehdotuksia,
millä keinoilla saisin modernimpaa ilmettä lisää?


Iloista perjantaita!

- Minna -

25 kommenttia:

  1. Hienosti modernisoitu! Meillä on tuo sama ongelma ja kun ei millään raski täysin käyttökelpoisia kaappeja alkaa uusimaan, niin keinot ovat vähissä. Mutta käynpä vilkuilemassa, oletko saanut ehdotuksia.
    Kaunista syysviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siinä se kun ei raaski repiä kaappeja. Ovethan voisi vaihtaa, mutta kun nekin ihan ehjät ja onneksi oikean väriset. Ainahan myös säilytystilaa on hyvä olla. Käypä kurkkimassa, toivottavasti meitä onnistaa :)

      Poista
  2. Oi, onpas kertakaikkisen ihana tuo maalaus seinällänne! Kenen se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kodin väriläiskä, se on Alina Sinivaaran maalaus. Hänet löytää netin kautta. Paljon samankaltaisia töitä tekee edelleen.

      Poista
  3. Hei vau, mul ei oo tullut edes mieleen tason maalaaminen! Pysyykö se maali siinä? Meidän keittiön tasoille tarttis kans tehdä jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tartuntapohjamaali alle, niin luulisin että pysyy, kun pysyy laminaattilattiassakin. Aika näyttää, jännityksellä odotellaan. Onneksi on helppo maalata uudestaan :)

      Poista
  4. Hieno muutos! Vielä kun ruuvaat yläkaappien alareunan turhan valolistan pois- ilme raikastuu. Ne valolistat on kai joskus laitettu estämään lamppujen häikäisyä. Niiden takaa paljastuu joskus rumat valaisimet, muttei tartte niin alhaalta katella:) Ja voihan ne vaihtaa joskus. Paas kokeileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niitä yritin tänään repiä ja tosiaan rumat valot paljastuu, mutta totta ei tarvii katsoa nuin alhaalta. Kiitos vinkistä, ne taitaa lähteä :)

      Poista
  5. Unohtui kertoa, että koukeroiset ylälistat lähti vuosi sitten :)

    VastaaPoista
  6. Keittiö näyttää oikein hyvältä :-) Oi kun mä kateellisena ihailen tuota sun valkoista lattiaa... Ja tuo maalaus sopii kokonaisuuteen loistavasti.
    Mukavaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sain pyökin pois :) itsekin jaksan joka päivä olla onnellinen lattiasta. Paras muutos meidän kodissa, ei muutakuin maalaamaan ;)

      Poista
  7. Hyvä muutos! Ja ylin kuva on upea, tykkään kokonaisuudesta ja erityisesti tuosta maalauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pienellä voi saada isoja muutoksia. Ensimmäistä kertaa onnistuin hyvin kuvaamaan tuon taulun. Itsekin tykkään keittiön ruokaryhmästä kovasti. Taulu on jo monta vuotta ilahduttanut juuri tuossa, aina vaan jaksan siitä tykätä :)

      Poista
  8. Ihana pieni, mutta tehokas muutos! Tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni ja halpa, maalipurkki maksoi 23 € ja siitä jäi vaikka kuinka. Minäkin tykkään <3

      Poista
  9. Huoh ja VAU! Mahtava muutos ja aivan ihania kuvia olet ottanut... jopa mustat tomaatit näyttävät herkullisilta:))))
    Hienoa, Miimma<3

    Terkkuja sinne rantsulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiilis muuttui tosiaan keittiössä, jo tätä on odotettukin. Kiitos Frida, mustat tomaatit, olivat herkullisia ;) t. Miimma <3

      Poista
  10. WAUTSI!!! Hienoa Minna!!! Meillä laminaattitasot maalattiin keväällä. Pari jälkeä on sen jälkeen tullut, mutta muuten kyllä oli onnistunut kokeilu. Tuo musta on niin mahtava!! Miks me ei maalattu mustalla?? ;) Jälkikäteen on kiva jossitella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, sinulta tämän idean bongasin, kiitos vinkistä ja ideasta :) Juu mustalla maalasin, mustia tasoja jo vuosi halunnut, mutta että se tuli mattamustalla, johtui kun muuta ei kaapista löytynyt ;) Taidan vielä uudelleen maalata. Kävin kurkkimassa teidän tasoja ja hyvältähän ne tuollaisena näyttää ja ainahan voi maalta ;)

      Poista
  11. Hei, ostin juuri uuden kodin ja mulla olisi edessä myös noiden tasojen maalaus...googlen kautta löysinkin sun blogin ja ihastelin ihanaa mustaa pintaa!!! Mulla on täällä musta marmorijäljitelmä joka on todella kulunut :(
    Mitä maalia sä käytit tasoihin ja oliko tartuntamaali mitä? Ovatko kestäneet kuinka hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna Jaala, Otex tartuntapohjamaalia vedin ensin yhden kerroksen ja sitten ihan kaapista löytynyttä matta mustaa maalia käytin. Tosin täytyisi käydä ostamassa uutta maalia, koska tuo matta ei ole ihan käytännöllinen tasossa. Hyvin on maali pysynyt, ei ole mistään irronnut tai kulunut. Uskallan suositella :-)

      Poista
    2. Et muista maalin nimeä millä maalasit? Suditko pensselillä vai telalla? Én malttaisi enää millään odottaa että pääsisin kauppaan ostamaan tarvikkeita ja maalauspuuhiin :)

      Poista
    3. Tartuntapohja oli Tikkurilan ja mattamusta maali Säästöpörssin. suosittelen kysymään liikkeestä jotain hyvää maalia tasoon, matta ei ehkä kaikista toimivin keittiössä. Telalla oli tarkoitus maalata, mutta kun keksin maalauksen yks kaks eikä telaa kotoa löytynyt, vedin pensselillä. Vähän jäi vetojen jälkiä. Suosittelen kysymään liikkeestä ehkä jotain puoli kiiltävää maalia. Toivottavasti pääset kohta maalaamaan :-)

      Poista
  12. Tästä postauksesta on aikaa ja halusin kysyä, että onko maali kestänyt laminaattitasossa vai oletko joutunut maalaamaan uusiksi? Ollaan mietitty tasojen maalausta samoin 90-luvun kämpässä.

    VastaaPoista
  13. Samaa kyselisin kuin edellinenkin, onko hyvin kestänyt

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!