perjantai 30. heinäkuuta 2021

Baarin muutos

musta baaritiski, baari, baaritiski, tyylikäs baari, konttiravintola, sisustussuunnittelu, kontti

 

Aina välillä tupsahtelee eteen kivoja mahdollisuuksia, niin kuin tämänkin HSF Marine Cafén uudistus. Omistajat kaipasivat baariin uutta selkeämpää ilmettä, sekä suurempaa tiskiä. Minä ja ystäväni Catharina Wiiala innostuimme hurjasti tästä mahdollisuudesta, kiitos luottamuksesta. Baari sijaitsee Hangon Itäsatamassa ja se on rakennettu konteista. Tarkoituksena oli käyttää mahdollisimman paljon vanhoja kalusteita, sekä toteuttaa uudistus pienellä budjetilla. 

Ensimmäisenä katseemme kiinnittyi vanhaan kokolattiamattoon, sen haluaisimme huomattavasti vaaleammaksi. Toinen iso muutos oli baaritiskin paikan muutos, näin saatiin tila toimivammaksi ja selkeämmäksi. 

Uusimme valaistuksen, käytimme vanhoja tarjoilupöytiä, ne siirtyivät vanhan tiskin paikalle ja nyt kaunis piilossa ollut seinärimotus korostuu. Mustat asiakaspöydät maalattiin uudestaan, kokolattiamaton väriksi valikoitui kaunis beige mikä on täydellinen yhdistelmä mustan kanssa. Takaseinä sai hyllyjä, hyllyihin oli tarkoitus asentaa valonauhat. Baaritiskiä valaisee Elloksen kauniit lasiset valaisimet, kaikki tuolit uusittiin. 

Mitäs sanotte? Nyt toki baari näyttää jo hieman erilaiselta, haluan tässä vielä painottaa kuinka tärkeää on kertoa sisustussuunnittelijalle miten käytäntö toimii ja mikä on säilytystilan tarve, näin voidaan toteuttaa suunnitelma kauniisti, toimivasti ja käytännöllisesti.  


Tämä ennenkuva on otettu suurinpiirtein samasta paikasta kuin ylempi kuva. Mielestäni muutos on onnistunut, yhtenäinen värimaailma, selkeys sekä tarkoin harkitut kalusteiden paikat, saavat tilassa ihmeitä aikaan. Ihana projekti, kiitos!

- Minna -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!