sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Täydellisen epätäydellinentulppaani, valokuvaus, kuihtunut tulppaani, kukkiaTulppaaanit ovat ihania, kun ne avaa paketista ja laittaa maljakkoon, piristää kummasti. Tulppaanien elinkaaressa jokainen vaihe on omalla tavallaan kaunis. Juuri nyt olen erityisesti viehättänyt tulppaaneista, jotka ovat jo hieman kuihtuneet. 

Niinhän se on, kauneus on katsojan silmissä, kaikesta löytyy kauneutta. Näitä on nyt kamera täynnä, vielä kun onnistuisin saaman kaiken teräväksi, tai ehkäpä viehätys onkin juuri siinä, että tuo ei ole millään tapaa täydellinen, tai siis epätäydellisen täydellinen. 

Kenen silmissä mikäkin on täydellistä tai epätäydellistä?  Onneksi meillä kaikilla on omat mieltymyksemme, hyväksytään ne, ei niitä tarvitse selitellä, vaikka niin kuin nytkin selittelen kuvan epätäydellisyyttä. Miksi? 

Minä riitän juuri tällaisena kuin olen. Olen juuri niin paljon kun on tarpeen. Voin kehittyä, mikäli itse koen sen tärkeäksi. Mitä enemmän rakastan, sitä enemmän koen rakkautta. Mitä enemmän arvostan itseäni, sitä enemmän saan arvostusta. Olen kiitollinen ja elämäni täyttyy upeista asioista. Elän ja nautin, sillä elämä on tässä ja nyt, täydellisen epätäydellisenä. 

Mukavaa viikonloppua!

- Minna - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!