keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Toteutuuko unelma?


 

Eilen myrskysi oikein kunnolla, niinpä käytin päivän haaveiluun. Ja sehän onnistui täydellisesti kotisohvalla filtin alla, takkatulen lämmössä. Tähän upeaan mökkiin törmäsin ihan sattumalta, se on ihana. Tosin tällä kelillä siellä saattaisi olla aika hurjat olosuhteet, no eiköhän takkatuli ja sohva sielläkin toimisi. 

Olemme siis jo jonkin aikaa haaveilleet omasta paikasta luonnonrauhassa, jossain maalla, kenties saaristossa. Tosin pieni punainen mökki on aina ollut unelmissani ja nyt ajatus siitä tuntuu olevan askeleen lähempänä, sillä rinnallani on toinen joka haaveilee samasta asiasta. 




Tässä mökissä olisi kyllä omaa rauhaa yllin kyllin, ehkei sitä ihan näin paljoa tarvitse meillä olla. Tosin kun maailma ympärillä myllertää, ajatus lähteä kaus pois kaikesta tuntuu tosi tosi hyvältä ja juuri oikealta vaihtoehdolta. Pois kaikesta hälinästä, maskeista ja liikenteestä, jonnekin missä saa vapaasti liikkua omassa rauhassa. 

Miltä se elämä maalla tuntuisikaan? Viime kesänä kun purjehdimme saaristoa ristiin rastiin, pääsin hieman maistamaan maalaiselämää ja se tuntui tosi hyvältä. Meillä on kaksi kivaa kotia ja nyt toinen niistä voisi vaihtua paikaksi maalla, ainakin olisi kiva kokeilla jonkin aikaa, ennen kuin tekee isoja ratkaisuja. Joten etsinnässä olisi kiva mökki/punainen tupa/pirtti rauhallisessa ympäristössä. Uimaan haluaisimme päästä suht lähelle, siis myös talvella ulkona ja keittiössä puuhella on isooo unelma. Joten jos sinulla on tyhjillään tunnelmallinen maalaispaikka taikka kiva mökki, mikä sijaitsee omassa rauhassa maalla, me voisimme tulla pitämään paikastasi huolta. Mitä meidän kodeille tapahtuu, sen aika näyttää, nyt maalla olisi mukavaa.

- Minna -





3 kommenttia:

  1. Ihania haaveita ja toivottavasti toteutuu <3! Mökkielämä ihan parasta. Saaristossa olen kesäni viettänyt melkein 50 vuotta joten puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. R:n kanssa jouluna harmiteltiin kun meri olisi ollut vielä auki että olisi ollut ihan mahtavaa viettää joulu saaressa. Jouluaattona merikin aivan peilityyni. Puss sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan <3 Ihana toi sun mökki ja se että vietät siellä tosi paljon aikaa. Juuri sellaista elämää mekin toivomme. Pus ja hali <3

      Poista
  2. Voin kertoa, että elämä maalla tuntuu tosi hyvältä...näin neljän kuukauden asumisen jälkeen..:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!