maanantai 23. maaliskuuta 2020

Tilannekatsaus
Johan on aikaa kulunut, en edes kehtaa myöntää, että marraskuussa olen viimeksi tehnyt postauksen. Kiirettä on pitänyt, sellaista ihanaa ihastus kiirettä. Juu kyllä, vihdoin ja viimein elämääni on astunut mahtava mies. Minna on nyt ihan lovena ja lentelee lujaa, jalat tukevasti ilmassa. 

Tosin tämän ikävän tilanteen myötä loppui kiire ja niinpä innostuin pitkästä aikaa selailemaan sisustuksia. Nyt kun pääni pomppii pehmeässä vaaleanpunaisessa pumpulissa, huomaan myös ihastuvani paljon pehmeämpiin ja runsaampiin sisustuksiin. Kuvassakin ihana kokonaisuus, no ehkä noi koukeroiset hyllynkannattimet voisi olla vähän yksinkertaisemmat. 

Täältä kullan pehmoisen sohvan perukoilta lähetän voimahalin ihan jokaiselle, toivottavasti tämä tilanne pian paranee. Nautitaan kaikesta siitä mitä hyvää ympärillämme on.

Löydä onni kyvystä iloita hiljaa pienistä asioista.
- Helen Exley -


- Minna -

4 kommenttia:

  1. Ihanaa!!!! Muista nyt kuitenkin se metrin turvaväli kun sielä lovena lentelet. Jostain oon jopa lukenut että lentämistäkään ei näinä aikoina suositella. Ehkä ihan väärää tietoa mutta pysyttele nyt vaan turvallisesti sinäkin siellä pehmoisen sohvan perukoilla. Puss.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, voi olla vaikea pitää tuo metrin turvaväli ja lentämistäkin aion tässäkin tilanteessa harrastaa. Täällä pysyttelen turvallisessa seurassa <3 Puss sinnekin ja pysyttele sinäkin turvallisesti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!