tiistai 5. maaliskuuta 2019

Hujan hajan, mutta onnellinen

Terveiset aurinkoisesta Hangosta, kaipa tuohon pitäisi lisätä myös lumisesta, mutta kun en halua. No, vanhaan sananlaskuun luottaen "uusi lumi on vanhan lumen surma" vai miten se menikään. Täällä on kuulkaas sairastettu oikein kunnolla, viikko meni kuumeessa ja viime viikko siitä toipuessa. 

Sairastelusta johtuen meidän koti on totaalisessa kaaoksessa. Olen keskittänyt kaikki voimat työntekoon, paranemiseen ja vähäiseen liikkumiseen, jotta toipuisin kokonaan. Liikkuminen ei todellakaan ole ollut imurin heiluttelua tai pölyhuiskaan tarttumista, joten meidän kodissa kaikki on aivan hujan hajan.  On se hyvä, etten onnistu niin tarkkoja kuvia ottamaan, sillä keittiön lattialta voisi lukea 2 viikon ruokalistan, yäk. Ruokapöydän kaaoksen taas heitin työtasolle piiloon, jotta saisin edes yhden kohdan kodista, missä voisin silmiä lepuutella. 

Kun viettää viikon sängyssä maaten, muistaa taas arvostaa sitä miten ihanaa on olla terve. Se että pääsee liikkeelle, ruoka maistuu ja jaksaa tehdä muutakin kuin nukkua. Miten sen aina niin helposti unohtaa, ne pienet tärkeät asiat, millä todellakin on merkitystä arjessa. Juuri nyt aurinko paistaa kauniisti meidän olohuoneeseen, paljastaen kyllä todella likaiset ikkunat, mutta keskityn vain aurinkoon, sen antamaan lämpöön ja siihen että istun sohvalla siitä nauttimassa. Aurinko antaa energiaa ja taitaapa jopa saada minut tarttumaan imuriin.


Nautitaan arjen pienistä asioista!

- Minna - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!