tiistai 14. marraskuuta 2017

Tuiki tavallisena tiistaina

Tuiki tavallisena tiistaina, mietin syntyjä syviä. Joka vuosi marraskuu on minulle matalalentoa. Kuukausi minkä voisi pyyhkiä pois kalenteristani. En tarvitse marraskuuta, en sen pimeyttä enkä vesisadetta, kaipaan valoa ja lämpöä.  Ja kuin tilauksesta aurinko näyttäytyi upeana ja kirkkaana. Mitäpä jospa marraskuun kammo onkin vain minussa itsessäni, vanha uskomus tai tottumus? Niinpä taidankin juuri tänä aurinkoisena tuiki tavallisena tiistaina selättää marraskuun kaameuden lopullisesti. 


Jos ihmiset olisivat päättäväisiä sen suhteen,
mitä eivät halua tehdä, he pystyisivät paremmin 
suuntaamaan kaiken tarmonsa siihen, 
mitä heidän tulee tehdä.

Meng-tse


Aurinkoista tiistaita!

- Minna -Haha, taisinpa jo viime vuonna päättää, klik ja klik,
aika samoin sanoin vuosi sitten. No, jospa se nyt toteutuisi.

6 kommenttia:

 1. Peukku Meng-tselle 👍🏻 Juuri tänään tuosta juttelin yhden ystävän kanssa. Eli on tosi tärkeää tietää mitä ei halua tehdä, niin voi sitten keskittyä paremmin siihen millä todella on itselle merkitystä. Itsellä on marraskuu helppo kun viikot ovat hujahtaneet vauhdilla. Kohta on joulu tällä menolla!

  Pus ja hali täältä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuunkin tuo kolahti, vaikka yritän aina ajatella toisin päin eli niitä postiivisia. Mutta tosiaan on hyvä tiedostaa asiat mitä ei halua ja se taas auttaa keskittymään mitä oikeesti haluaa. Joulu täälläkin on ajoittain mielessä ja itse asiassa kyllä tää marraskuu on mennyt hurjan nopeasti. Haleja sinnekin <3

   Poista
 2. Kiitos Meng-tse -lainauksesta! Tulee minulle tänään erityisen sopivaan aikaan!

  VastaaPoista
 3. Hieno Meng tse- ajatelma!!
  Minä en tykkää marraskuun ilmasta enkä tästä pimeydestä eikä sitä muuta mikään...
  Mutta koitan kompensoida sitä laittamalla pihavaloja, sisustamalla lämpimämmin sävyin sisällä ja tietysti joulutavaroita alkaa hiipiä taloon.
  Minä siis Hyggeilen, kun Tanskalaiset sitä nimittävät eli kotoilen vai mikä sen vastine nyt täällä onkaan ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päättänyt nujertaa marraskuun myös hyggeilemällä. Laitoin ulos valot ja koitan keksiä kaikkea kivaa kotona. Kyllä se tästä, jo paljon paremmin kuin postausta tehdessä. Ja kyllä ihanaa kohta koittaa joulunaika.

   Poista

Kiitos kommentistasi!