perjantai 21. huhtikuuta 2017

Se tunne...





Maanantai aamuna se iski tajuntaani, se mitä kaikkea lopputyöstä pitää olla valmiina heti vapun jälkeen. Se tunne kun tajuaa, että ensi viikolla autoilen pitkin länsirannikkoa ja palaan vasta loppuviikosta kotiin. Se tunne kun tajuaa, että olen tämänkin viikonlopun rilluttelemassa Helsingissä. Voisi sanoa, että pientä paniikkia aiheutti se tunne tämän viikon mittaan. Ja nyt se tunne kun melkein kaiken ehdin kuitenkin tehdä ja tajuan että voihan vapun viettää tehtäviä tehden. Nyt pakkailen, hyvä musiikki soi ja bilehile alkaa heräämään. Ja huomenna se tunne, kun saan laittaa uudet korkkarit kattoon ja nähdä ihanat blogiystävät. Se tunne... 

Ihanaa viikonloppua ja ensi viikkoa!

- Minna -


6 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä daamilla upeat kengät ja niin ihanasti "mätsäävä" laukku! Huomiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 olen vähän jo vastaan "mätsääviä" juttuja, mutta kun tuo laukku nyt sattui kuulumaan noihin kenkiin niin pakkohan se oli ottaa ;D Huomiseen!

      Poista
  2. Vau mitkä kengät! Voi kun pystyisi korkkareita vielä itsekin käyttämään!
    Hauskaa biletystä sinulle ja tutuille - eikun kannat kattoon;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Itsellänikin oli välissä muutama vuosi kun en pystynyt käyttämään. Kyllähän niillä on oma vaikutuksensa ainakin ryhtiin. Harmi ettet ole paikalla, koitetaan pitää hauskaa ja laittaa kannat kattoon.

      Poista
  3. Jeee. Täällä jo hereillä 🤗🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee!!! ootpa aikasin, ei kai sinuu jännitä ;D Kohta nähdään!

      Poista

Kiitos kommentistasi!