maanantai 12. joulukuuta 2016

Kuuset valtaavat kodin


joulukuusiHullaannuin kuusimetsässä ja täytin takakontin. Pikkukuuset ovat nyt vallanneet koko kodin ja neulaset levinneet lattialle. Nyt riittää meillä kuusia ja neulasia villasukissa. Voi olla että vähän lähti lapasesta, mutta kun niistä niin kovasti tykkään. Lattialla majailevaa kuusta koristi tänään auringonpaiste. 

Kivaa uuttaa viikkoa!

- Minna -12 kommenttia:

 1. Ihana pikkukuusi! Tuollaisen voisin ottaa omaankin kotiin. Suunnittelin hankkivaniison kuusen, mutta luovuin ajatuksesta. Mutta jospa mä tuollaisen pienen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on harjoituskuusi, iso on vielä tulematta. Joten meillä riittää kuusia vaikka muille jakaa :D Toivottavasti löydät pienen kauniin kuusen.

   Poista
 2. Voi ei miten symppis! Innolla taas odotan, millaisen kuusen mies raahaa metsästä... Joka vuosi oon pyytänyt pientä ja viime vuonnakin sitä piti lyhentää, että saatii tähti mahtumaan. Ilmeisen suhteellinen käsitys se pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukuuset ovat symppiksiä. Kyllä meillekin iso kuusi vielä tulee, se on yksi tärkeimmistä jutuista Murulle. Ei ne miehet aina ymmärrä meitä naisia ;D

   Poista
 3. Siis niin ihana tämä kuusi ja miten makeesti se on esillä! Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuusen pelastin ojasta, siellä se yksinään ja olisi joutunut raivaussahan alle. Mietin pitkään minkä keksin jalaksi. Onneksi kokeilin maljakkoa.

   Poista
 4. Onpas ihana idea, jättikokoinen kuusi maljakossa! :) Sopii muutenkin teidän harmoniseen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kokeilin kuusta maljakkoon. Ensin ajattelin ettei se pysy pystyssä siinä, vaan pysyypä ihan täydellisesti. Meille juuri sopiva tuolleen ilman koristeita. Tästä taitaa tulla joka vuotinen juttu.

   Poista
 5. Kauniita ovat pikkukuuset. Mutta mielestäni kauneimmillaan siellä metsässä ;)

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä. Kaikki pelastamani kuuset olivat sellaisessa paikassa että olisivat joutuneet raivaussahan alle. Siksi niitä niin monta raaskin ottaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!