perjantai 14. lokakuuta 2016

Tunnollinen tuskissaankanervaUskomatonta taas on perjantai, miten viikot vierii.  Hyvä niin, olisihan se tylsää jos päivät olisivat pitkiä. Viime aikoina olen podennut huonoa omaatuntuntoa. Miksi? No, koska saan tehdä niin makeeta työtä. Työtä mikä ei tunnu työltä. Kirjaan työtunteja, eihän Pinterestissä vietetty aika voi olla työtä. Vaan kun nyt sattuu olemaan. 

Tyypillistä tunnolliselle, ehkä poden kiltin tytön syndroomaa. Aikoinaan vaadin itseltäni niin paljon, että ajoin itseni burn outtiin. No, siitä on 10 vuotta ja olen onnellinen kokemuksesta. Sen jälkeen olen oppinut hellittämään. Tiedän minun ei täydy olla täydellinen, kaiken tekemäni ei täydy olla täydellistä. Ja mitä se täydellisyys päässäni on ollut, jotain mitä oli mahdoton toteuttaa. Silti aika ajoin vanha nousee mieleeni. Nyt tiedostan sen ja päätän puhaltaa ajatuksen pois mielestäni. Taas hetkeksi olen voittanut taistelun, taistelun täydellisyyttä vastaan.

Otetaan rennosti!

- Minna -


7 kommenttia:

 1. Samaa itsekin ihmettelen,että mihin tuo aika oikein menee.Lomia odottaa jo hyvissä ajoin.Omasta jaksamisesta pitää huolehtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi vuodelta tuntuu että aika menee vain nopeampaa :D Kyllä omasta jaksamisesta on huolehdittava erityisen hyvin ja sen nykyään osaankin vähän ehkä liiankin hyvin ;D

   Poista
 2. Samaa itsekin ihmettelen,että mihin tuo aika oikein menee.Lomia odottaa jo hyvissä ajoin.Omasta jaksamisesta pitää huolehtia!

  VastaaPoista
 3. Kärsin itse vähän samasta taudista, en oikein osaa sanoa ei... En edes silloin kun pitäisi. :D Muksua viikonloppua. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sanominen on täälläkin pitkän opettelun takana. Kyllä sinäkin sen vielä opit <3
   Kiitos, muksuu viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 4. Ihanaa, että saat puhallettua sen pois. Mä vielä opettelen ja se pahin 'vamma' on niin pirun vaikea puhaltaa pois!! Mut kyl mä viel joku päivä siihen pystyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielessäni puhallan ajatuksen pois ja siitä on tullutkin hyvä keino päästä vanhoista ajatusmalleista eroon, ainakin minulle <3 Kyllä sinäkin siihen pystyt jos minäkin olen oppinut. Siihen tosin menee aikaa ja pitää olla kärsvilläinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!