maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ideoita kesän pukeutumiseen


Viime viikolla innostuin miettimään tulevan kesän pukeutumista. Yllätyin, kun huomasin kirjoittaneeni Pinterestiin hakusanaksi hippi, mutta mitä ihanuuksia sana toikaan tullessaan. Paljon virkattua, pitsiä, hulmuavia helmoja, hattuja, huiveja ja isoja pyöreitä aurinkolaseja. Ideoista innostuneena tein lauantaina taas suuren siivous/tyhjennys urakan vaatehuoneessa. Katsoin vaatteita aivan uusin silmin ja löysinkin vaikka minkälaisia aarteita juuri tähän tyyliin. Nyt täytyy vain oikein nätistä pyytää mummia virkkaamaan muutama ihanuus, niin kesän asut olisivat valmiina. Sitten vaan odottelemaan, että pääsisin helmat heiluen niitylle kukkaseppeleitä tekemään. Jonkun aikaa joutuu hippikesää vielä odottelemaan ja toppavaatteet vielä kerran Lapissa päälle pukea. 

Mukavaa maanantaita!

- Minna -


Kuvat lainattu:


14 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minut vei täysin mukanaan, vaikken mikään pitsin ystävä ole ennen ollutkaan. Nyt olen :D

      Poista
  2. Niin ihania asuja <3. Kohtahan se kesä jo on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli niin kesän kaipuu kun asuja katselin. Ihan mielettömiä yhdistelmiä löysin. Onneksi kohta on kesä <3

      Poista
  3. No on kyllä ihania, täytyypä käydä itsekin kyseisellä hakusanalla etsimässä ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, niin odotan että pääsen pitsiin pukeutumaan. Ihanuuksia Pinterest täynnä <3

      Poista
  4. Tosi ihania kesähepeneitä! TUlis nyt vaan se kesä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noilla kelpaisi kesällä :D Tulisi jo... ei ainakaan lisää lunta!!

      Poista
  5. Ihania, vähän myös boho- meininkiä. Huomasin viime viikolla Las Vegasin matkallamme, että daamille oli altaalla bikinien päällä kaikenlaisia virkattuja toppeja ;-) Innostuin niistä itsekin, josko vaikka ensi kesäksi toimertumisesta virkkaamaan jotain itsellenikin.... Toivossa on hyvä elää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuri tuo Boho -meininki selvästi kiehtoo minua suuresti. Kaikki virkattu olisi kyllä niin ihanaa. Haaveissa mekko, toppi, hame, sortsit ja vaikka mitä. Kunpa minäkin osaisin itse virkata, mutta onneksi minulla on mummi. Eiköhän sinun näppärissä käsissä jotain kivaa kesäksi synny :D

      Poista
  6. Aivan mielettömän ihana tuo pitkä pitsi hame <3!

    VastaaPoista
  7. Sulla on käsittämätön taito löytää kaikkea kaunista ja ihanaa! Tuo pitsihame on todella kaunis, sellaisen (ja siihen sopivan vartalon =)) kun jostain saisi hommattua. Mukavaa kevään odotusta sinulle!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Juuri sain suunniteltua itselleni juuri tuollaisen pitsihameen ja tilaus Mummille laitettu sisälle. Toivotaan, että löydät itsellesikin tuollaisen. Kiitos ja oikein mukavaa kevään odotusta myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!