maanantai 2. kesäkuuta 2014

Mitä, stressiäkö?Huomenna on taas Helsinki päivä ja tämä päivä onkin mennyt ideoidessa erästä toimistoa. Meinasi melkein stressikin iskeä. Ei minulla oikeasti stressiä ole, muuta kuin omassa päässäni, itse aiheutan itselleni stressin. Välillä niin unohtuu jo opittu hellittäminen, toivottavasti muistan sen taas huomenna. Tosin onhan kaikki minulle niin uutta, joten sallittakoon tämän kerran pieni herpaantuminen, ensi kerralla otan varmasti jo paljon  paljon rennommin. 

Stressitöntä viikkoa!

- Minna -10 kommenttia:

 1. Minullakin huomenna tiedossa päivä Helsingissä kera mahdollisten uusien tuulahduksin! Ja jännittää, ja stressaa, puuh... Tsemppiä meille molemmille, yritetään hellittää ja nautitaan kaikesta ihanasta mitä elämä tarjoaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä uusiin tuulahduksiin, tsemppiä meille ja kyllä hellitetään. Elämä tuo niin ihania yllätyksiä eteen, niistä todellakin nautitaan <3

   Poista
 2. Stressitöntä viikkoa sinule!! Toivottavasti saat työt tehtyä ja vältyt liialta stressiltä! Minä menen nyt nauttimaan sinun aiempia postauksia mitä on jäänyt väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onkin stressitön, eilen meinasi hieman herpaantua. Työt on tehty ja matkalla Helsinkiin iloisin mielin. Toivottavasti sait nautinnollisia hetkiä postauksien parissa. Ihanaa tiistaita sinulle!

   Poista
 3. Älä turhaan stressaa! Relaa vaan MInna, osaat mitä teet! Uskoa ja rakkautta :)

  VastaaPoista
 4. En ressaa, nyt jo ihan rela ;) Kiitos Pia!

  VastaaPoista
 5. Hih, välillä pieni ressi/jännittäminen tekee hyvää ;)!! Kunhan vaan muistaa, että a.i.n.a asiat menee juuri niin kuin niiden pitää mennä <3.

  Kivaa päivää.

  VastaaPoista
 6. Hyvää Helsinki-päivää!

  ps minulla on sinulle haaste blogissani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän jälkijunassa näin tämän kommentin. Käynpä kurkkaamassa haastetta, kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!